Holdkursus eller enekursus?

Der er mange måder at holde kursus på. BitSpot er specialist i at lave kurser der er målrettet dit eller jeres behov. Jeg har masser af erfaring i hvordan man får viden implementeret. Den bedste kursusform er enekurser. Det er der ikke så mange der tilbyder fordi der jo så kun er en til at betale kurset fremfor 4-8 flere. Men bruger du en enekursus specialist får du faktisk mere for din kursusinvestering end normalt.

Jeg tilbyder lukkede firmakurser. Det er når I er flere med samme behov. Så er der enekurser der lukker huller i vidensbanken eller lærer dig det du vil igang med. I dit tempo. Så er der online kurser. De fleste har jo prøvet at dø ved skærmen så forstil dig at følge et intensivt enekursus på 6 timer i streg. Det er ikke så effektivt. Derfor deler jeg typisk et online kursus op i 2 bidder så hjernen ikke bliver gennemstegt og glemsom.

De fleste foretrækker at komme væk fra arbejdspladsen og hen et sted hvor man bliver inspireret til at lære. Derfor har BitSpot lokaler der er spækket med praktiske eksempler på fotografi og grafik.

Lad os lige tage en sammenligning med åbne kurser og enekurser

Åbne grafiske kurser

Du sidder med en kursusmaskine der enten er PC eller MAC. Men underviser sidder måske med noget andet. Det er blandet. Dvs. genveje er forskellige.

Enekurser i grafiske apps

Du sidder med den type laptop du normalt bruger og det samme gør underviser. Du kan øjeblikkeligt lave smarte indstillinger. Der er også tilbud om en kursusmaskine. Du bestemmer!

Et åbent holdkursus er ligesom en togtur. Samme stoppesteder for alle og samme destination.

Et enekursus er som en helikoptertur. Stoppesteder er du med til at bestemme og destinationen er til helt til din dør. Og du kan springe mellem mange emnedesinationer

Kursusindholdet er allerede defineret. Du får nøjagtig det du har bestilt. Måske er der svinkeærinder men du deler dem med 4-8 andre så det er bestemt ikke sikkert at den ene tur kommer til at berøre det som er vigtigt for dig.

Du er med til at bestemme kursusindholdet. Det handler om at du får mest muligt ud af dit kursus. Derfor er der ingen irrelevante emner der stjæler din kursustid.

Kursusdatoen er fast. I er flere der skal det samme så den kan ikke lige flyttes.

Kursusdato finder vi i fællesskab. Det er nemt at flytte kursus og finde en god dato der passer ind i din hverdag.

Du sidder med andre du ikke kender. Nogle er måske meget bedre eller meget dårligere end dig. Men underviser sætter tempoet efter den langsomste. Alle skal have noget ud af det.

Du sidder sammen med underviser. Det er dit læringstempo vi bruger.

Øvelser er fælles og handler om det overordnede.

Øvelser er skræddersyet efter hvad du vil lære. Det er her du kan lære flere specifikke metoder der er relevante.

Firmakurser versus åbne kurser?

Kurser der afholdes internt er meget bedre end åbne kurser. Her får I muligheden for at påvirke kursusindholdet så I rammer netop de emner der er relevante for jeres firma eller organisation. I får den helt store fordel med fra enekurset: Øvelser er skræddersyede efter jeres indholdsønsker!