Priser fra 2950,- til 4950,- for et InDesign kursus

Priser ex moms

Nogle vil have det helt store indhold, andre har mindre behov. Hos BitSpot kan du som det eneste sted få halve dage også. Og husk det er tilpassede kurser tilrettelagt efter dit behov. Du deler ikke din kursusdag med andre kursister, der har andre behov. Her vil vi gøre dig bedre uden at spilde tiden. Kursusdagen finder vi sammen så den også passer ind i din kalender.

Kan du noget i forvejen? Jamen så kan jeg garantere, at der ikke findes et andet kursus på markedet, der passer til dit behov.

Her har du instruktøren helt for dig selv, så vi kan i den grad holde fokus på det du har brug for.

Så spilder du heller ikke din arbejdstid med tomgangskursustimer.

Ved et personligt bland selv InDesign kursus taler vi sammen i telefonen for at skabe en Agenda og tidramme for dit kursus. Derefter får du et tilbud på det. Eller du shopper et klippekort hvor du kan springe ind 3 timer af gangen. Perfekt til dig der har en travlt hverdag – eller lærer bedre i mindre doser.

Hvordan laver vi et bland selv InDesign kursus?

Fortæl hvad du vil kunne med almindelige ord, jeg stykker det tekniske sammen for dig. Det bliver til en agenda med en tidsramme. Typisk alt fra 3 timer til 2 dage.
Og det bliver til et tilbud på dit skræddersyede kursus.

Inspiration til InDesign Buffet kursus

Her lister jeg en række moduler op som har været emner på bland selv InDesign kurser.

InDesign Kommunikationsmedarbejder

Eksempler på hvad du kan lave med billeder direkte i InDesign. 2 billeder ligner duotoner og det tredie er med glidende overgang til en grafikkasse.

Du arbejder med marketing/kommunikation og skal også producere materiale, der visuelt harmonerer med jeres designlinie – og levere det til tryk eller internet. Du får en regulær indføring til InDesign, så du kontrollerer programmet og dermed arbejder korrekt og nemt i det. Du lærer at rette i andres dokumenter uanset hvordan, de er opbygget. Du lærer at kunne sætte egne dokumenter op, så du kan lave produktdatablade, brochurer, visitkort, nyhedsbreve, flyers, roll-ups eller deciderede messevægge.

Her er væsentligt fokus på marketingmæssige vigtigheder i layoutet som call-of-actions og informationsstrukturer, der harmonerer med designlinien. Du får tips, der fokuserer på dit produkt så dit layout kommer til (forhåbentlig) at sælge mere med det indhold, du putter på.

InDesign kursus med typografisk fokus

Oversigt for væsentlige typografiske koncepter. Fx skrivetal og tabeltal. Forskellen er at skrivetal går under linjer hvor tabeltal holder sig i en kasse. Derudover vises forskellen på knibning af hele ord og kun luft mellem ord samt ligaturer som er alternativer til kombinationer af bogstaver.
Et satsbillede med 2 spalter. Det til venstre er korrigeret korrekt med et flot perfekt satsbillede. Det til højre har floder og andre banale fejl som mange laver.

Her får du udvidet din tekniske og kreative kunnen i programmet, så du kan layoute hurtigere og bygge grummegode skabeloner. Du lærer at sætte parametre op, så du kan lave superflot tekst, der holder register. Du lærer at justere teksten, så der er kontrol over floder, lufthuller, skudhuller og franske horeunger i din spalteopsætning.

Du kommer i bund med at vælge typografier og finder guldet i Opentype formatet. Du lærer at sætte tabeller op til større informationsfelter og arbejde med lag, der giver dig flere kreative muligheder.

Find ud af hvordan du får InDesign til at formatere efter definerede koder og sæt en konsistent designstil op, der indeholder flere typo-varianter. Lær de smarte genveje, der giver dig fordele i dit arbejde. Find kort sagt de gemte diamanter i InDesign.

Få hul igennem med de indlagte effektmuligheder der ligger gemt. Ikke nok med det – du lærer at udnytte gængse de funktioner på en kreativ måde, der giver dig nye muligheder i designfasen. Med andre ord kommer du til at bruge InDesigns funktioner utraditionelt, så programmet smelter sammen med din kreative hånd. Du finder også ud af, hvordan du får mere ud at dine Photoshop billeder og Illustrator grafikker.

Sociale medier med InDesign

Sociale medier er i mange tilfælde mere væsentlige end et firmas websted. På de Sociale Medier er det nemmere at finde interessenter fordi de netop hænger ud her. Men tekst alene har slet ikke samme gennemslagskraft som billeder. Forskere har opdaget at visuelle opslag øger læsevilligheden med hele 80%.

Billeder og grafik er ret væsentligt, når du skal have et budskab ud i dit netværk. Koncentrationsevnen for det online menneske er 7 sekunder. Det er dit magiske tidrum hvor du skal fange modtageren med et budskab, der er klart, enkelt og engagerende.

Mobile platforme er særdeles vigtige at kunne mestre, idet sociale medier faktisk besøges overvældende meget via mobile platforme. I England ved man at brugere surfer via smartphone 66 timer om måneden. Derfor skal dit materiale selvfølgelig også stå stærkt på netop de mobile platforme.

Vi kommer ind på hvordan du laver simple og effektive visuelle budskaber, hvor tekst og billede går op i en højere enhed. InDesign har mange skjulte effekter der kombineret korrekt kan give nogle knaldgode visuelle sammenstillinger, der tiltrækker opmærksomhed.

Derudover lærer du om de mange forskellige visningsformater. Problemet idag er at du kun kan annoncere 1 billeder der vises i flere forskellige formater. Så hvis du ikke passer på kan du meget nemt risikere at dit budskab forsvinder, når dit billedbudskab rammer de mobile platforme.

Det kan vi let undgå ved at bruge rebelformater og ikke de formater som fx. Facebook anbefaler. Vi ser på personlig Facebook side. Firmaside. Gruppe side. Begivenhedsside. For i Danmark er det jo mest Facebook der anvendes.

Udgiv en bog med omslag via InDesign

Illustration af skæremærker til et omslag og et opslag samt en opslået bog.

Sidder du med et spændende bogprojekt og er snart færdig med at skrive. Så skal der layoutes og derefter skal der leveres til tryk. Måske er bogen en serie hvor næste bind egentlig skal være magen til. Og der skal laves korrekte omslag. Dette kursus er for dig der er forfatter og som har lyst til at lave designet selv. InDesign er det helt rigtige program til at lave bøger i. Indholdsfortegnelse, styles, kapitler, søg og erstat funktioner etc.

Tilgængelighed for PDF filer fra InDesign

Udkørsel af et dokument til endten en digital eller papir PDF.

BitSpot har sat sig grundigt ind i sagerne og ved hvordan du på nemmeste måde kan følge retningslinjerne – og bagefter elegant dokumentere hvilke standarder der er overholdt. Til dette modul følger et præcist huskehæfte med.

Der er kommet en ny lov, der gælder fra 2020, hvor alle filer skal være tilgængelige i relation til WCAG 2.1 standarden. Det gælder for alle mulige dokumenter, som det offentlige udgiver.

Noter, usb med huskesedler og øvelsesfiler er noget du får med på Adobe kurser hos BitSpot.

Efterlæring

Udover 12 måneders support får du en notesbog til dine egne vigtige krusseduller.

På heldagskurser får du også en USB med huskesedler der viser processer eller genveje eller oversigter.

Det er noget du kan printe også. Du får samtlige øvelser med hjem så du kan genskabe det du har lært.

Nogle kurser har også videoer med hvor der vises gennemgange af konkrete metoder og koncepter.

Sådan får du et InDesign kursus med skræddersyet indhold

– hvor du ikke spilder et eneste minut på det du ved i forvejen.

Agenda og pris

Fortæl kort, hvad du gerne vil kunne med almindelige ord. Helt enkelt.

Jeg stykker det tekniske sammen for dig sammen med en tidsramme.

Det er hurtigst telefonisk at lave en behovsafklaring ud fra din eksisterende kunnen.

Jeg skrive en Aganda sammen der passer til dig, vi aftaler tidspunkt og du bliver klogere!

InDesign kursus reservation

Skriv og bliv ringet op hvor vi får resten på plads.

Whitespace …