Bland selv Illustrator kursus

illustrator kursus bland selv

Kan du noget i forvejen? Jamen så kan jeg garantere, at der ikke findes et andet kursus på markedet, der passer til dit behov.

Her har du instruktøren helt for dig selv, så vi kan i den grad holde fokus på det du har brug for.

Så spilder du heller ikke din arbejdstid med tomgangskursustimer.

Ved et personligt bland selv Illustrator kursus taler vi sammen i telefonen for at skabe en Agenda og tidramme for dit kursus. Derefter får du et tilbud på det. Eller du shopper et klippekort hvor du kan springe ind 3 timer af gangen. Perfekt til dig der har en travlt hverdag – eller lærer bedre i mindre doser.

Prisramme for bland selv kurser:

Her får du et kursus der passer til dit behov. Det er ikke nødvendigvis en, to eller fem dage. Måske er du allerede så god at du kun har behov for en halv dag! Eller en en halv dag. Det er intet problem.

BitSpot har ingen sælgere ansat, så du får faktuel faglig rådgivning med det samme.

Nogle vil have det helt store indhold, andre har mindre behov. Hos BitSpot kan du som det eneste sted få halve dage også. Og husk det er tilpassede kurser tilrettelagt efter dit behov. Du deler ikke din kursusdag med andre kursister der har andre behov. Her vil vi gøre dig bedre uden at spilde tiden:

Alle priser er ex. moms.

Hvordan laver vi et bland selv Illustrator kursus?

Fortæl hvad du vil kunne med almindelige ord, jeg stykker det tekniske sammen for dig. Det bliver til en agenda med en tidsramme. Typisk alt fra 3 timer til 2 dage.
Og det bliver til et tilbud på dit skræddersyede kursus.

Bestil bland selv Illustrator kursus tilbud

– hvor du ikke spilder et eneste minut på det du ved i forvejen.

  Skriv et par stikord på din Illustrator ønskeseddel:

  Antispammer filter:

  Jeg ringer eller skriver til dig indenfor 24 timer.

   Inspiration til et bland selv Illustrator kursus

  Her lister jeg en række moduler op som har været emner på bland selv Illustrator kurser.

  Illustrator for professionelle

  Du arbejder regelmæssigt med Illustrator men vil dybere ind i programmet. Du lærer at bevæge dig mellem avancerede pensler og symboler der sparker nyt liv i din designfase. Find magien og få dynamikken frem i dine designs ved hjælp at kreative farvevalg og forvrængninger, du i en uendelighed kan tilpasse.

  Få styr på farvebiblioteker, symbolbiblioteker, mønstre og penselbiblioteker. Beskær pixel grafik der skal bruges i dit design. Farvemæssige blandingstilstande der kan puste mere liv i grafikken. Kreative farvelægningsteknikker og vektorisering af pixel grafik. Nu er det tid til at hoppe op på den helt store klinge og få illustrator til at smelte mellem fingrene.

  Du kommer til at dyrke pensler, deres finurlige dybe indstillinger og hvordan du får din Wacom til at spille med dine streger. Du lærer hvordan du designer nye pensler med unikke flader, udnytter delvise akvareleffekter og designe farver der passer sammen. Uden at få væmmelig sved på panden!

  Du kommer simpelthen til at bevare din kreative streg – og når du tegner direkte digitalt slipper du også for forkerte tuschstreger – thi alt kan tilrettes.

  Illustrator har en hel del værktøjer der kan finjusteres med tegneplader og det er især wacom der har den største præcision. Du bliver gode venner med din Wacom og du får den til at tegner efter din streg efter dette kursus

  Infografik, ikoner og kort i Illustrator

  På dette kursus lærer du hvordan du skal bruge Illustrator til infografik. Der er mange måde at strukturere en fil på. Og netop ved infografikker er det vigtigt at det er nemt at slå visninger til og fra. Også i eksportfilerne til andre brugere, der ikke har programmet, men bruger fx Adobe Reader (PDF). Du kommer til at lære hvordan du bruger alle de manuelle værktøjer, der er relevante for infografik.

  Det er ligeledes væsentligt, at kunne dekorere et kort med piktogrammer, der kan genbruges. Dette lærer du også. Du kommer til at lære hvordan du kan rentegne eksisterende kort eller billeder på elegant vis. Og derefter vælge et relevant output.

  Dette kursus er for dig der har mere behov for strukturer og sammenhænge fremfor løst design.

  Tekstil og Fashion i Illustrator

  Her kan du få helt styr på de cool teknikker der gør Illustrator til tøjbranchens foretrukne program når der skal designes. Om det er lingeri, border eller lynlåse skal Illustrator ikke være en hindring – tværtimod. Udnyt kapaciteten korrekt, og få egne biblioteker med komponenter til dine designs.

  Sæt troværdige lynlåse, stikninger eller sat et mønster som du vil have det. Lær at udnytte genbrugsgrafikker logisk nemt. Sæt en benhård struktur på dit dokument og opnå nemme korrekturgange. Tegn direkte med kreative pensler, eller rentegn dine indskannede streger med stil.

  Eller overvej at bruge den automatiske vektorisering af foto’s som ligger i programmet. Det er utrolig nemt i den nye Illustrator at designe mønstre/rapporter der har en væsentlige mere avanceret struktur end nogensinde før. Den indbyggede farvemotor er unik, når du vil prøve farver af på selve dit design, for slet ikke at tale om farveguiden der giver dig adgang til alle de gængse farveharmoni regler.

  • Byg nemme stikninger.
  • Sweater mønstre.
  • Broderimønstre eller som broderi skabelon mønstre.
  • Opret biblioteker med lynlåse, bælter, spænder så du hurtigt kan genbruge dem.
  • Lingeri kanter som pensler og flæser.
  • Farvelægning efter farvetemaer eller mønstertemaer.
  • Brug af foto som skal skæres efter tøjet.

  Hvordan kan du huske det hele?

  Det er det største problem efter et godt kursus. Her får du alle øvelser med hjem på en USB nøgle så du kan efterprøve alt der er gennemgået. Måske også nogle fakta ark. Samt et Adobe Certifikat på dit kursus. Og så får du 12 måneders email support med.

  kursus materiale