Bland selv Photoshop kursus

photoshop kursus bland selv enekursus

Kan du noget i forvejen? Jamen så kan jeg garantere, at der ikke findes et andet kursus på markedet, der passer til dit behov.

Her har du instruktøren helt for dig selv, så vi kan i den grad holde fokus på det du har brug for.

Så spilder du heller ikke din arbejdstid med tomgangskursustimer.

Ved et personligt bland selv Photoshop kursus taler vi sammen i telefonen for at skabe en Agenda og tidramme for dit kursus. Derefter får du et tilbud på det. Eller du shopper et klippekort hvor du kan springe ind 3 timer af gangen. Perfekt til dig der har en travlt hverdag – eller lærer bedre i mindre doser.

Photoshop bland selv pris:

Her får du et kursus der passer til dit behov. Det er ikke nødvendigvis en, to eller fem dage. Måske er du allerede så god at du kun har behov for en halv dag! Eller en en halv dag. Det er intet problem.

BitSpot har ingen sælgere ansat, så du får faktuel faglig rådgivning med det samme.

Hvordan laver vi et bland selv photoshop kursus?

Fortæl hvad du vil kunne med almindelige ord, jeg stykker det tekniske sammen for dig. Det bliver til en agenda med en tidsramme. Typisk alt fra 3 timer til 2 dage.
Og det bliver til et tilbud på dit skræddersyede kursus.

Bestil bland selv Photoshop kursus tilbud

– hvor du ikke spilder et eneste minut på det du ved i forvejen.

  Skriv et par stikord på din Photoshop ønskeseddel:

  Antispammer filter:

  Jeg ringer eller skriver til dig indenfor 24 timer.

  Inspiration til et bland selv Photoshop kursus

  Her lister jeg en række moduler op som har været emner på bland selv photoshop kurser.

  Kursus med retouch som fokus?

  Vil du gerne lave super flot textureret hud med gode farvetoner?

  Lær de kompromisløse teknikker som de professionelle bruger. Du lærer at sætte lækre hudtoner som du vil have det. Du får værktøjer til at fjerne uønskede elementer som dug for solen. Du lærer at drosle non-destruktivt ned for rynker så reduktionen er naturlig fremfor barbiedukke look. Du lærer også at redigere på objektets former – øge eller mindske kropsdele. Dit workflow kommer op i gear så alt hvad du retoucherer, kan redigeres uendeligt.

  Du lærer at arbejde med multimasker i avancerede dybe lagkomplekser. Fordi netop dét gør arbejdet nemmere for dig, når det kommer rettelser/korrekturer. Du lærer at jonglere med mange bolde i Photoshop. Det kommer til at se nemt ud for andre – men det er det ikke i praksis.
  Der er skarpt fokus på modelfotos og teknikkerne er breaking news og findes ikke på Youtube. Multimasker bliver din nye hverdag. Glæd dig!

  Photoshop SoMe – grafik og billeder til de sociale medier og websteder

  Mobile platforme er særdeles vigtige at kunne mestre, idet sociale medier faktisk besøges overvældende meget via mobile platforme. I England ved man at brugere surfer via smartphone 66 timer om måneden. Derfor skal dit materiale selvfølgelig også stå stærkt på netop de mobile platforme.

  Derudover lærer du om de mange forskellige visningsformater. Problemet idag er at du kun kan annoncere 1 billeder der vises i flere forskellige formater. Så hvis du ikke passer på kan du meget nemt risikere at dit budskab forsvinder, når dit billedbudskab rammer de mobile platforme.

  Det kan vi let undgå ved at bruge rebelformater og ikke de formater som fx. Facebook anbefaler.
  Vi ser på personlig Facebook side. Firmaside. Gruppe side. Begivenhedsside. For i Danmark er det jo mest Facebook der anvendes.

  Billeder og grafik er ret væsentligt, når du skal have et budskab ud i dit netværk. Koncentrationsevnen for det online menneske er 7 sekunder. Det er dit magiske tidrum hvor du skal fange modtageren med et budskab, der er klart, enkelt og engagerende.

  Sociale medier er i mange tilfælde mere væsentlige end et firmas websted. På de Sociale Medier er det nemmere at finde interessenter fordi de netop hænger ud her. Men tekst alene har slet ikke samme gennemslagskraft som billeder. Forskere har opdaget at visuelle opslag øger læsevilligheden med hele 80%.

  Kreativt malerarbejde i Photoshop:

  Kom godt fra start i Photoshop når det handler om pensler, børstepensler, blyanter og alt muligt andet man kan skabe med. Det handler om at tegne og simulere alle de elementer vi kander fra den rigtige verden. Og så kan vi også tegne med alt muligt andet efterfølgende. Du kommer til at mestre alle penseltyper og forskellige kombinationer. Netop de kombinationer der gør dine tegninger endnu mere unikke.

  Photoshop Composite

  Få mere flødeskum på lagpanelet, og kom dybere ind i alle de vilde funktioner, der gemmer sig rundt omkring. Du lærer gode genveje og får fantastiske tips til dit workflow med dette kursus.. Lær hvordan du på spektakulær måde kan kreere vilde billedkollager der kan illustrere alt muligt mellem himmel og jord. Du kommer til at arbejde med masser af lag og masser af teknikker, der sammensmelter dine lag så alt ser naturligt ud – det er billeder på den helt skæve måde!

  Fritlægningsekspert I Photoshop spar turen til asien.

  Isolér og fritlæg de objekter der passer dig. Men gør det på den nemmeste og mest præcise måde. Der er mange metoder – dette kursus giver dig de grundige teknikker til de ondeste fritlægninger med de grummeste omgivelser. Men ikke nok med det, du får også alle kendte cowboytricks så du kan fritte billeder hurtigere end du kan nå at klikke. Og det stopper ikke her – for kantkvaliteten skal kunne konkurrere med det bedste, så du får alle metoderne de professionelle bruger for at lave de gode – de onde – og de grusomme fritlægninger. Du efterlader ikke pixelsnot i dine fritlægninger efter dette Photoshop kursus.

  Du lærer de vildeste metoder til de bedste fritlægninger du nogensinde har lavet. Slut med dårlige vaner og gaffatape på musen. Frem med de frække værktøjer og professionelle metoder.

  Er du Fotograf er det Photoshop Lightroom der skal bruges

  Kend dit software ligesom du kender dit kamera. Få 100% udbytte af Camera RAW formatet. Lær hvordan du fremkalder logisk og nemt både få og mange billeder på én gang. Med RAW får du meget bedre billeder med overlegen detaljerigdom og bedre kontrast. På kurset arbejder vi med billeder af arkitektur, portrætter og landskabsbilleder. Vi bruger Photoshop Lightroom Classic.
  Målrettet fotografer og fotoentusiaster. Eller du er blevet udnævnt som dit firmas fotograf og har brug for at komme rigtigt i gang med RAW.


  Hvordan kan du huske det hele?

  Det er det største problem efter et godt kursus. Her får du alle øvelser med hjem på en USB nøgle så du kan efterprøve alt der er gennemgået. Måske også nogle fakta ark. Samt et Adobe Certifikat på dit kursus. Og så får du 12 måneders email support med.

  kursus materiale