Praktisk

Kurset afholdes kun med dig som deltager i et lokale som er 50m2. Der stort hæve/sænkebord og kvalitetskontorstole samt et par lounge stole til at tage en slapper i.

Indeklimaet er godt. Vi er i en bygning fra 1895 hvor murstenene kan ånde. Der er kæmpevinduer til gaden og 3-fags vindue til gården.

Forplejning er ikke buffet som traditionelle kursussteder. Vi støtter den lokale cafe lige om hjørnet.

BitSpot er selvejende og dermed ikke en del af et konferencecenter, kontorfællesskab eller har flere ansatte rendende rundt. Her er kun dig og mig. Så når du rejser dig op skal du ikke iklædes mundbind som du skal på ALLE andre kursussteder. 

Det er muligt at holde pause udenfor. Gården er ret stor og der er høns og stole under oliventræer.

Find Vej til BitSpot på Østerbro

BitSpot ligger lige ved Sortedams Sø: Lundingsgade 10 2100 København Ø.

Det er 900m fra Trianglen Metro. Det er 1700m fra Østerport Station. Det er 1500m fra Nørreport Station. Det er en smuk spadseretur fra stationerne på ca. 12-20 min. Det er ca 300m fra busstoppested “Rigshospitalet syd” rute 6A/42 via Nørreport.

BitSpot ligger i blå parkeringszone i København. Der er 36 parkeringspladser i gaden. Og en del mere nede ved søen.

Fleksibel Mødetid og Forplejning

Kurser er fra kl. 9 til 15.

Eftersom det er enekurser kan tidpunktet snildt flyttes til fx. 10-16 eller 8 til 14. Det aftaler vi bare når du booker.

Der er kaffe og te samt frokost på en hyggelig spansk cafe lige om hjørnet.

Flytning af kursus

Kurser kan flyttes nemt og gratis op til 5 dage før kurset skal afholdes.

Dukker der noget uventet vigtigt op, ringer du og vi finder nye tidspunkter. Vi kender jo allesammen til pludselige store opgaver der pludselig begraver vores tid. 

Computer eller egen laptop?

Der er både Mac og PC til rådighed. Du kan også medbringe din egen. Der er ekstra monitor og keyboards, så du kan få stor skærm hvis du kommer med din egen laptop. Der er 27″ monitor så vi sidder ikke og kigger på frimærker her. Husk adapter til almindelig HDMI hvis din laptop ikke har stikket direkte.

Kursusmaskinen har 64GB ram, kører på de hurtige SSD diske og har masser af processerkraft samt stort grafisk grafikkort. Dvs du kan prøve de onde ting af i Photoshop. Og video kører ikke skildpadde.

12 Måneders support

Der er support via email i 12 måneder efter kurset er slut. Du bliver ikke glemt. Derudover er der løbende videoer om teknik og kreative tricks i nyhedsbrevet.

Du får også en USB med alle øvelser samt miniguides (gælder ikke for 3 timers kurser)

Certifikat kursusbevis

Du får Adobe certifikat på dit kursus.

Kurser på engelsk / Courses conducted in english

You may request a course conducted in english without any extra cost.