InDesign Basis Kursus | 2 dage

Lær hvordan du bruger InDesign med de nyeste teknikker og tricks

Her lærer du det berømte kodeks, der ligger i InDesign. Du får kontrol over programmet, fordi du lærer hvordan, det både virker og arbejder.

Du får gearet din egen brugerflade, der tilpasses dit behov. Find ud af hvordan du laver annoncer til avis eller magasiner eller social medier.

Eller plakater, foldere i alle formater eller visitkort. Du lærer at sætte et dokument op og erfarer hvor rasende nemt og elegant, det er at korrigere basis typografien. Mindre brochurer vil heller ikke kunne stoppe dig længere. Du lærer at arbejde med forskellige sideopsætninger og smart organisering af dokumentet i InDesign, så korrekturgange bliver hurtige, fremfor besværlige.

Nuance farver er meget forskellige fra en kasse med opacitet og en farve. Billedet viser forskellen på de 2 typer. Kasser med opacitet er gennemsigtige hvor kasser med nuance farver er heldækkende
Med simple midler kan du laver spektakulære billedkasser uden du behøver at smutte en tur i Photoshop. Billedet viser hvad du visuelt kan gøre alene i InDesign
Billedet viser forskellen på CMYK og RGB farver. CMYK er til print og RGB er til skærmbrug
2 eksempler på layout opstillinger. Den en med 1 delt til 2 spalter. Den anden med 3 spalter hvoraf 2 er brudt af en billedkasse.

Paneler og værktøjer

Vi får sammen styr på hvilke værktæjer der er relevante og hvilke panaler der er vigtige til det som du vil lave. Du får overblik på potencialet I InDesign uden at vi laver store sidespring.

Farver og skabelonfarver

RGB eller CMYK og er din workflow sat sammen smart? Nu er det tid til at designe farver og holde kursen så de bliver så ens som muligt på både papir og internet.

Sider og mastersider og skabeloner

Er du til genbrug bliver du vild med genbrugssider. Og den helt igennem nemme måde at arbejde med marginer, spalter, sidetal, sidehoved og sidefod på.

Typografiske tricks

InDesign læser din typografi professionelt. Det vil sige du her får samtlige muligheder der ligger gemt I Opentype. Der er mulighed for at automatisere formatering med styles på flere niveauer. Det er avanceret, men det er her du kommer til at spare vanvittig meget typograferingstid. Og det er her du kan lave supersmart flot typografi.

Satsbillede og tekstombrydning

Står din tekst uden horeunger? Knalder din overksrift ikke over I næste spalte men hænder I bunden? Holder dine linjer register? Hvordan hænger dine bindestreger på spaltekanten? Et flot satsbillede giver ro til indholdet I teksten og viser kvalitet til læseren. God figursats?

Foto og grafik og kvalitet

Import af grafik og billeder. Her lærer du at sætte en eksportkontrol op så dine billeder ikke bliver for små til tryk. Og du lærer de gode skalerings- og beskæringstricks. Vi ser også på de kreative muligheder du har med billeder. Flotte effekter der passer til skandinavisk designstil.

Output til tryk og web samt sociale medier

InDesign var oprindelig et tryksagsprogram. Men da ebogen dukkede op, blev InDesign pixelbevidst. Derfor er det muligt at skabe indhold ikke kun til tryksager men også grafik og billedkollager til sociale medier. Det ser vi også på.

Layout

I en verden hvor vi bliver bombarderet med visuelle virkemidler er det vigtigt at kunne parkere et layout så det ikke ligner en forvirret garnnøgle. Men hvor budskabet står stjerneklart. Det handler ikke kun om det, men også hvordan du laver layout grids til nemmere design.

Noter, usb med huskesedler og øvelsesfiler er noget du får med på Adobe kurser hos BitSpot.

Efterlæring

Udover 12 måneders support får du en notesbog til dine egne vigtige krusseduller.

På heldagskurser får du også en USB med huskesedler der viser processer eller genveje eller oversigter.

Det er noget du kan printe også. Du får samtlige øvelser med hjem så du kan genskabe det du har lært.

Nogle kurser har også videoer med hvor der vises gennemgange af konkrete metoder og koncepter.

Bestil InDesign Basis kursus, 2 dage til 9900,- ex. moms

– hvor du ikke skal dele underviseren med mange andre. Og du kan arbejde på konkrete opgaver fra dit arbejde.

InDesign kursus reservation

Skriv og bliv ringet op hvor vi får resten på plads.

Se en smagprøve på noget der kan være med på kurset: