Moderne InDesign Basis 2 dage enekursus

Lær hvordan du bruger InDesign med de nyeste teknikker og tricks

indesign kursus basis

Her lærer du det berømte kodeks, der ligger i InDesign. Du får kontrol over programmet, fordi du lærer hvordan, det både virker og arbejder.

Du får gearet din egen brugerflade, der tilpasses dit behov. Find ud af hvordan du laver annoncer til avis eller magasiner eller social medier.

Eller plakater, foldere i alle formater eller visitkort. Du lærer at sætte et dokument op og erfarer hvor rasende nemt og elegant, det er at korrigere basis typografien. Mindre brochurer vil heller ikke kunne stoppe dig længere. Du lærer at arbejde med forskellige sideopsætninger og smart organisering af dokumentet i InDesign, så korrekturgange bliver hurtige, fremfor besværlige.

Paneler og værktøjer

Vi får sammen styr på hvilke værktæjer der er relevante og hvilke panaler der er vigtige til det som du vil lave. Du får overblik på potencialet I InDesign uden at vi laver store sidespring.

Farver og skabelonfarver

RGB eller CMYK og er din workflow sat sammen smart? Nu er det tid til at designe farver og holde kursen så de bliver så ens som muligt på både papir og internet.

Sider og mastersider og skabeloner

Er du til genbrug bliver du vild med genbrugssider. Og den helt igennem nemme måde at arbejde med marginer, spalter, sidetal, sidehoved og sidefod på.

Typografiske tricks

InDesign læser din typografi professionelt. Det vil sige du her får samtlige muligheder der ligger gemt I Opentype. Der er mulighed for at automatisere formatering med styles på flere niveauer. Det er avanceret, men det er her du kommer til at spare vanvittig meget typograferingstid. Og det er her du kan lave supersmart flot typografi.

Satsbillede og tekstombrydning

Står din tekst uden horeunger? Knalder din overksrift ikke over I næste spalte men hænder I bunden? Holder dine linjer register? Hvordan hænger dine bindestreger på spaltekanten? Et flot satsbillede giver ro til indholdet I teksten og viser kvalitet til læseren. God figursats?

Foto og grafik og kvalitet

Import af grafik og billeder. Her lærer du at sætte en eksportkontrol op så dine billeder ikke bliver for små til tryk. Og du lærer de gode skalerings- og beskæringstricks. Vi ser også på de kreative muligheder du har med billeder. Flotte effekter der passer til skandinavisk designstil.

Layout

I en verden hvor vi bliver bombarderet med visuelle virkemidler er det vigtigt at kunne parkere et layout så det ikke ligner en forvirret garnnøgle. Men hvor budskabet står stjerneklart. Det handler ikke kun om det, men også hvordan du laver layout grids til nemmere design.

Output til tryk og web samt sociale medier

InDesign var oprindelig et tryksagsprogram. Men da ebogen dukkede op, blev InDesign pixelbevidst. Derfor er det muligt at skabe indhold ikke kun til tryksager men også grafik og billedkollager til sociale medier. Det ser vi også på.

Bestil InDesign Basis kursus, 2 dage til 9900,- ex. moms

– hvor du ikke skal dele underviseren med mange andre. Og du kan arbejde på konkrete opgaver fra dit arbejde.

  Dit kursus bliver holdt på din foretrukne platform:
  Windows PCApple MAC

  Foreslå 3 startdatoer. Skriv et par stikord om eventuelt specielle kursusønsker:

  Accepter Betalingsbetingelser

  Antispammer filter:

  Tilmelding er ikke bindende før vi har fundet datoer.

  Hvordan kan du huske det hele?

  Det er det største problem efter et godt kursus. Her får du alle øvelser med hjem på en USB nøgle så du kan efterprøve alt der er gennemgået. Du får også ebogen ”Moderne InDesign” der på dansk, husker dig på vigtige tidsbesparende tricks. Og så får du 12 måneders email support med.

  kursus materiale

  Se en smagprøve på noget der kan være med på kurset: