Covid-19 info

Østerbro nærpoliti har været forbi og var svært tilfredse med forholdene.

Der er ingen fællesarealer så der er ikke krav om mundbind. Heller ikke når du kommer. Du bliver ikke “blandet” med andre kursister.

Det skal du alle andre kursusteder fordi der er mange flere på holdet og der er andet personale tilstede.

Kurset afholdes kun med dig som deltager i et lokale som er 50m2. Der stort hæve/sænkebord og kvalitetskontorstole samt et par lounge stole til at tage en slapper i.

Indeklimaet er godt. Vi er i en bygning fra 1895 hvor murstenene kan ånde. Der er kæmpevinduer til gaden og 3-fags vindue til gården.

Forplejning er ikke buffet som traditionelle kursussteder. Der er frisk hanevand og juice på køl. Maden er portionsanrettet fra udvalgte Take-Away steder i området.

BitSpot er selvejende og dermed ikke en del af et konferencecenter, kontorfællesskab eller har flere ansatte rendende rundt. Her er kun dig og mig.

Det er muligt at holde pause udenfor. Gården er ret stor og der er høns og stole under oliventræer.

Bliver du coranaramt eller har mistanke om noget er på vej, så flytter vi bare dit kursus til en anden dag i fremtiden. Du taber ingenting.

Toiletfaciliteter deler du ikke med alle mulige. Vi er kun 2 tilstede. Og eftersom chefen for det hele havde et rengøringsjob på et laboratorium, der krævede rengøringskursus, i 2 år under studietiden er hygiejnen iorden.

IT udstyr og her taler vi især om mus, pen og tastatur rengøres efter hver kursist.

Officielt websted om Coronasmitte