Adobe Ekspert Guru og Troldmand?

Benny ThaibertJa, det er mig, Benny Thaibert der står bag hele molevitten. Det er ingen hemmelighed. Siden 2003 har jeg i kombination med mit grafiske arbejde undervist utrolig mange forskellige brancher. Og utroligt mange forskellige størrelser virksomheder. Efter et par år hvor jeg mest underviste via de større kursushus fandt jeg ud af at kursister faktisk ikke fik så meget ud af det som de kunne. Derfor startede jeg BitSpot brandet op hvor fokus er 1 til 1 undervisning og hvor udgangspunket er kursistens niveau. Og afgangspunktet er hvad kursisten gerne vil kunne bagefter. Det er selvsagt ikke noget der kan ske på holdkurser. Faktisk er der stor variation på kurserne her.

2018-04-27_17-33-02Jeg arbejder fra mit designbureau, Bitmedia hvor større og mindre virksomheder køber illustrationer, grafiske design og foto’s og andet. Det giver en reel praktisk erfaring med hvilke tricks der er gode i virkeligheden. Oprindeligt er jeg fra Sindal i Nordjylland. Så når der dukker nogle smarte designnyheder op, så tænker jeg; “ja, ja, lad os nu se om de får rødder eller om de blæser videre ud i Vesterhav”.

Illustration og tegning

Min interesse i grafisk design startede da jeg var helt lille og elskede at tegne. Og gør det stadigvæk. Jeg tegner både på lærred, træ, papir og så selvfølgelig også digitalt. Mine foretrukne værktøjer er Rotring tekniske tegnetusser med stålspids samt en Wacom tegneplade hvor penslerne bygges efter behov. Det er noget der giver en meditativ ro bare at sidde og lade pennen skabe noget fantasifuldt eller give sjæl ind i noget eksisterende.

Fotograf-Benny-Thaibert-Bitmedia-15Fotografi og billedstil

Mit billedsprog når vi taler om personlige projekter er ovre i noget tænkevækkende, dystert, morsomt eller lidt mærkeligt. Et par gange om året inviterer jeg nogle fritidsmodeller i alle størrelser i studiet og finder på nogle koncepter. Noget bliver skønt andet bliver tankevækkende. Fælles for det er at det ikke ligner de klassiske erhvervsportrætter (selvom jeg også laver en del af dem). Min foretrukne kamera et er fullframe Canon. Fordi jeg er vild med betjeningen af det.  Derudover arbejder jeg meget med lys for at få parkeret den helt rigtig stemning i billeder. Det er ikke alt det kan svare sig at feberredde i Photoshop!

Adobe kurser hvad er min tilgang?

Jeg er grundlæggende doven. Derfor leder jeg konstant efter nemmere måder at lave opgaverne på. Er der anerkendte metoder analyserer jeg dem, og finder ofte nemmere veje til målet. Det er et resultat af alle de overspring og gennembrud du får med på et kursus.  Her går vi ikke over åen efter vand.

Men skønhed står også højt på min liste. Så jeg er en af de få der kender utrolig mange skrifttyper og deres mange muligheder i layout. Og hvordan billedkompositioner spiller ind i vanskelige formater. Mit mantre er “det nemmeste er … ” Men det er ikke altid den letteste metode. Korrekturvenlighed skal jo også tænkes ind i enhver process. Det er jo ikke noget værre end at skulle starte forfra!

Du må meget gerne netværk med mig på linkedin:
https://www.linkedin.com/in/thaibert/

 

 

Close