om Photoshop

Form dit ansigt med Photoshop

For et par opdateringer siden, dukkede der ansigtsgenkendelse op i Photoshop. Nu er det jo ikke et arkiveringsprogram, så her bruger vi det til at ændre på ansigtets form. Det er mildest talt rasende nemt. Men, det er placeret i et rasende svært filter, der normalt bruges til at torturere proportioner i ønsket retning.

Men, du kan allerede nu tørre angstens sved af panden. Retouch af proportioner i ansigtet er nu både godt og virkbart. Uden at modellen kommer til at ligne en ufrivillig klovn.

Der er en brugervenlig menu tilknyttet, så det er nemmere at bruge end knapløse fjernbetjeninger til Apple produkter. Se her hvordan du kan finjustere ansigter med Photoshop (3:43):

 

 

Benny Thaibert

Designer - Photographer - Adobe Trainer Grafisk Troldmand Specialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert
Back to top button