Få nye standardfarver i InDesign

Farver i layout er meget vigtige, da de kan have en stor indvirkning på, hvordan budskabet i layoutet modtages af modtageren. Farver kan påvirke følelser, humør og associeringer, og kan hjælpe med at understøtte det overordnede formål med layoutet. Farvevalget kan også hjælpe med at skille layoutet ud og gøre det mere attraktivt og mindeværdigt.

Farver kan også bruges til at skabe hierarki og guide øjet gennem layoutet ved at fremhæve vigtige elementer og information. Det er vigtigt at overveje, hvordan farverne i layoutet vil blive modtaget af modtageren, og hvordan de vil understøtte budskabet i layoutet. Det er også vigtigt at tage hensyn til eventuelle kulturelle betydninger af farver, da de kan variere fra kultur til kultur.

Det er også vigtigt at vælge farver, der er lette at læse og god kontrast mellem baggrund og tekst, for at gøre layoutet nemmere at læse og forstå.

I korte ord, farver er meget vigtige i layout, da de kan påvirke modtagernes opfattelse og forståelse af budskabet, guide øjet gennem layoutet, skille layoutet ud og understøtte det overordnede formål med layoutet.

Så hvordan får du nemmere flere farver med fra start i InDesign? Se videoen her hvor jeg også viser hvordan du sætter sproget InDesign orddeler efter.