om Illustrator

Terninger – lav papirskabelon i Illustrator

Så er det tid til at være lidt kreativ. Hvorfor ikke lave en bunke terninger af papir? Foldet helt uden lim! Det eneste du skal bruge er en printer, en saks og så skal du da lige selv tegne papirskabelonen. Her i videoen får du opskriften på en dejlig papirskabelon, så du kan lave terninger af papir i massevis. Det er iøvrigt også noget du kan bruge hvisdu kender nogle der kender nogle der engang var interesseret i et lille spil kaldet Minecraft. Nu kan du hjemmeproducere kuberne, tegne på dem inden du printer ud eller få Minecraft fansne til selv at bemale dem. God fornøjelse.

PS: Er du en af de ulykkelige der ikke har Illustrator eller har du bare ikke tid så kan du downloade papirskabelonen til at lave terninger med her:

Download: Papirskabelon til terninger

terning papir

 

 

Benny Thaibert

Designer - Photographer - Adobe Trainer Grafisk Troldmand Specialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert
Close