InDesign Kombi kursus

Dette kursus kan bookes fra 15/7-2023

Er det svært at huske alle de fede tricks og teknikker fra kurset? Jamen så er det tid til at tage et kursus der giver dig ultimativ efterlæring. Du får en hel kursusdag, derefter en stribe online øvelser. Vi slutter af med en grafisk coaching time.

Kurset er specielt idet vi ikke har fokus på niveau eller teknikaliteter. Vi har fokus på DESIGN og hvordan vi skaber det. Alle øvelser er med tanke på design. Traditionelle kurser har fokus på teknisk niveau. Det er derfor de tilbyder “basis/grund” og “udvidet/avanceret”. Her er vi ligeglade med teknikken. Vi bruger den bare så vi får det fedeste design. Vi lærer den teknik der passer til den stil vi vil designe.

Sådan husker du det hele

Det er voldsomt svært at huske alt det du lærer på et kursus. Hvor meget får du i virkeligheden ud af 2-3 fysiske kursusdage (udover frokost og tynd kaffe)? Der er rigtig mange tricks der først fæstner sig når du har prøvet dem mere end en gang.

Onboarding

Et par dage inden selve kursusdagen får du adgang til 2-3 små videoer hvor du sætter brugerflade og varmer en lille smule op. Det gør at vi sparer en del “bordopdækning” og dermed på selve kursusdagen gå igang med det samme.

Du sidder derhjemme og kan i ro og mag lige “pakke tasken” til kursusdagen. Det svarer til at pakke kuffert til en lille weekendtur. På 1-2 timer får du hygget klar til kursus.

Kursusdag i InDesign

Her lærer du en at skabe en stribe vilde designs. Jeg viser hvordan og forklarer – du prøver af med det samme.

Du kommer til at lære de mest populære og effektive designteknikker ud fra en pulje der passer til dit arbejde.

Vi hænger os ikke i endeløse værktøjsgennemgange og finurligheder der snildt kan fylde dage ud. Vi går lige til stålet og designer igennem som besatte!

Det er 100% fokus på hvordan du lærer og dit designbehov.

Online efterlæring

Sådan husker du det hele

Efter kursusdagen får du adgang til alle de øvelser vi har lavet online. Her har du de ultimative huskesedler på hvordan teknikken var med til at skabe designet.

Du får også adgang til endnu flere øvelser efter samme princip. Det betyder du kan udvide dine kompetencer endnu mere efter kursusdagen.

Grafisk coaching

Ca 10 dage efter kurset har du og jeg en coaching time sammen. Her kan du stille spørgsmål til hvad som helst og få løst de grafiske hårde knuder der er dukket op. Det kunne også være du sidder med et større projekt du vil have feedback på eller tips til hvordan man kunne lave det.

Kurset slutter efter denne time.

Pris: 7.950,- for et skræddersyet enekursus.

Tidmæssigt strækker kurset sig over 2 uger med 1 kursusdag. Du bliver onboardet med 1-3 videoer. Vi ses til en fysisk kursusdag. Efterfølgende har du adgang til bitspots online læringsportal der slutter af med en personlig coachingtime. Den kan være online eller du kan kigge forbi igen. Fra kursusdagen til coachingtimen har du mulighed for at lære endnu mere spændende nyt.

Der er kursuscomputer til grafiske brug til rådighed. Du er også velkommen til at bruge din egen laptop. Der er ekstra keyboard og monitor, så du kan dokke den.

Frokost er inkluderet.

Find en dag i din kalender og book kurset. Så nemt er det.

Designs der indgår på kurset: