Flere farver med Creative Cloud

Ofte hører jeg klagesange over det stærkt begrænsede farvespektrum der som standard er til rådighed i InDesign. Personligt har jeg 32 farver jeg har adgang til som standard.  Men de farver vil jeg også gerne kunne bruge i Illustrator og Photoshop.

Det kan jeg via Creative Cloud Libraries. Du har dem som et selvstændigt panel i alle dine apps.

Her er et link til mit offentlige bibliotek som du kan tilgå ved:

  • Klik på dette link der viser farverne i cloudsystemet: https://adobe.ly/2pieZsh
  • Brug dit Adobe ID til at logge ind på din konto
  • Klik på gem, og biblioteket kommer ned i dine cloud paneler.

Så har du adgang til “Farvelade 32” mellem dine måske andre biblioteter. Bemærk der godt kan gå et par minutter før indholdet dukker op i dit bibleotek når du har gemt.

De holder sig alle inden for trykfarverummet (CMYK). Min erfaring har vist, at selvom de fleste vil være digitale, kommer der en dag noget bare skal på papir. Så er det jo smart hvis de farver du bruger kan gengives bedst muligt til den bedste pris.

2018-09-18_10-44-592018-09-18_10-45-34