HomeblogGrafikmagasinetWacom opdaterer Intous serien

Wacom opdaterer Intous serien

Intuos_Small_Family_RGB_LowRes

Den førende tablet producent Wacom har opdateret deres entry level intous serie:

Wacom Product/Advertising PhotographyDen kommer nu i 4 pakker, 2 størrelser og 2 versioner!

Så høvsa, hvad er forskellen?

Den er faktisk frosvindende lille, hvis man ser på hardware alene. Modellen Wacom Intous Art, Comic og Photo har alle touch. Intous Draw har ikke touch. Pennen der følger med er den samme alle modeller.

Hardware mæssigt er modellerne identiske med generationen før. Det er designet, farver og pennen der har fået en visuel opdatering.

Overfladen har fået knopper, pennen har fået nyt design med teknikken indeni er den samme som modellen før. Ligesom pladerne.

Intuos_Small_Family_RGB_LowRes LP190K_02_RGB_LowRes

Konklusion:

Sidder du med sidste model er der ingen grund til at skifte eller opgradere. Det er det samme teknik du får. Pennen kan ikke mere og pladen er ikke blevet forbedret eller mere præcis.

Er du ny og skal igang med tablet har du nu flere muligheder for at vælge hvilket software tilbehør du foretrækker. Sidder du med Adobe pakken, er du nok ret ligeglad med det software, der følger med. Så skal du kun vælge ud fra om du vil have touch eller ej. Og så snuppe den model der har den bedste pris. Idet hardwaren er den samme i Comic, Photo og Art pakken. Draw kommer som den eneste uden touch.

Jeg er ikke stor fan af touch modellerne idet deres palm rejection ikke virker så stabilt. Når jeg har det slået til kegler min cursor rundt som en fuld mand på en badebold.

Er du i tvivl om hvilken type tegneplade, der er rigtig for dig, så læs min post om hvordan du vælger en Wacom Intous plade her.

Det bedste ved opdateringen er faktisk at Art modellen kommer i størrelse M som den eneste. Så vil du gerne have en større plade så er det nu muligt til en bedre pris end den væsentligt dyrere Intous Pro serie.

 

FOLLOW US ON:
5 stramme Ikon desig
Location Pin Map Pin

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert