HomeblogAlt om InDesignStyr på streg og fyld i InDesign

Styr på streg og fyld i InDesign

video

Se her hvordan du nemmest og bedst muligt, tackler objekter med stregfarve og fyldfarve du vil ændre.I InDesign har alle objekter streg og fyld. Det er noget man hele tiden arbejde med og derfor er det da helt i toppen vigtigt at vide hvordan du kan arbejde med denne almindelighed. Der er nogle helt grundlæggende indstillinger der også dominerer visse værktøjer. Har du styr på det bliver det meget nemmere at arbejde med streg og fyld på objekter.

Jeg smider også et par enkelte genvejstips i videoen. Og jeg viser best practice med farverprøver panelet /swatches. Det er jo meningen at du skal bruge den på den nye måde ikke som bedaget panel i dit workspace. Videon om streg og fyld er hyggeligt pensum på et InDesign Basis kursus. Det er ligesom rygraden i den her klump software!

FOLLOW US ON:
Lær hvordan du fjer
Lær hvordan du brug

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert