Sociale medier med InDesign

Sociale-Medier-design-InDesign-kursus

InDesign SoMe – grafik og billeder til de sociale medier og websteder

Sociale medier er i mange tilfælde mere væsentlige end et firmas websted. På de Sociale Medier er det nemmere at finde interessenter fordi de netop hænger ud her. Men tekst alene har slet ikke samme gennemslagskraft som billeder. Forskere har opdaget at visuelle opslag øger læsevilligheden med hele 80%.

Billeder og grafik er ret væsentligt, når du skal have et budskab ud i dit netværk. Koncentrationsevnen for det online menneske er 7 sekunder. Det er dit magiske tidrum hvor du skal fange modtageren med et budskab, der er klart, enkelt og engagerende.

Mobile platforme er særdeles vigtige at kunne mestre, idet sociale medier faktisk besøges overvældende meget via mobile platforme. I England ved man at brugere surfer via smartphone 66 timer om måneden. Derfor skal dit materiale selvfølgelig også stå stærkt på netop de mobile platforme.

På dette 1 dags kursus kommer vi ind på hvordan du laver simple og effektive visuelle budskaber, hvor tekst og billede går op i en højere enhed. InDesign har mange skjulte effekter der kombineret korrekt kan give nogle knaldgode visuelle sammenstillinger, der tiltrækker opmærksomhed.

Derudover lærer du om de mange forskellige visningsformater. Problemet idag er at du kun kan annoncere 1 billeder der vises i flere forskellige formater. Så hvis du ikke passer på kan du meget nemt risikere at dit budskab forsvinder, når dit billedbudskab rammer de mobile platforme.

Det kan vi let undgå ved at bruge rebelformater og ikke de formater som fx. Facebook anbefaler.

Vi ser på personlig Facebook side. Firmaside. Gruppe side. Begivenhedsside. For i Danmark er det jo mest Facebook der anvendes.

Mere om InDesign kurset

  • Tekst og typografi
  • Effekter på tekst
  • Farveforløb, overgange og forsvindinger
  • Toning af billeder
  • Kvikke mosaikker
  • Kreative flader
  • Effekter på billeder og grafik
  • Organisering af InDesign dokument
  • Korrekt eksport af filer

Support & info

Der er 12 måneders support.

Kurser varer 1 arbejdsdag.

Fra 9:00 til 15:00+

Det er inklusiv frokost.

Du får undervisningsmateriale på USB.

Der er Mac eller PC til rådighed.

Du må gerne tage din egen laptop med.

Dato: Når du kan. Vi aftaler det ved booking.

Pris ved 1 person: 4.950 ex moms.

Pris ved Firmakursus: 8.000 ex moms uanset antal deltagere.

Niveau

Det er et begynderkursus, så der kræves ingen forudsætninger. Ren koldstart!

Book InDesign SoMe Kursus her
FOLLOW US ON:
Sociale medier med P
InDesign 3 timers ku

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert