HomeblogAlt om InDesignPublish Online PDF? Nej tak!

Publish Online PDF? Nej tak!

Hvis du ikke bruger denne, måske midlertidige, feature i InDesign kan du faktisk slå den fra. Det er jo en kæmpestor knap endda med en farvet kant på:

preferences-publish online-2Adobe har det nu med at teste nye features på alle brugere. Nogle gange er det noget der bliver, andre gange slettes det pludseligt ved en opdatering. Sådan led det gamle CS Live døden, som kunne noget af det samme. Og Illustrator have en ny grafbygger med der kun holdt 6 måneder før den feature forsvandt som en bisætning på afveje.

Personligt gider jeg ikke bruge services der ikke har”bidt” sig fast. Især ikke hvis det er et korrekturbaseret workflow. Så jeg har slået denne måske / måske ikke midlertidige feature fra her:

preferences-publish online

FOLLOW US ON:
Fritlægning af hår
Lav dit eget Illustr

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert