HomeUndervisere
BITL1187-Edit

Hr. Thaibert har mange års erfaring i Illustrator. Har skrevet adskillige kompendier til undervisningsbrug og laver elæring. Laver løbende hundredevis af små illustrationer og inforgrafik til stock portaler udover til det professionelle marked via Bitmedia. Tegner også “analogt” med tusser, blyant, mototow’s og hvad der ellers smitter af på overflader.

bitspot-adobe-kurser058
BITL1055-Edit

Benny Thaibert er ham der altid har en skarp øje på et layout og hvordan typografien fremstår. Han er også den som med baggrund i marketing verdenen har en unikt forståelse for de elementer der sælger i annoncer og andet informationsmateriale. Det er jo særdeles vigtigt at kommunikere ud korrekt så budskabet kommer frem. Han har altid huseret i InDesign (siden version 1.5 (som iøvrigt var frygtelig)).

bitspot-adobe-kurser050
BITL1035-Edit-2

Fotografen Benny har taget billeder siden han fik fingrene i sit første digitalkamera. Nu kunne der lave en direkte kobling med motiver og storfusk i Photoshop. For i 90erne blev der gået rigtig meget til den med kollage teknikker og composite billeder i netop Photoshop. Nu er fotograf elementer kommer med. Samtidig med at den kvalitet erhvervsmakedet efterspørger også honoreres gennem grundig forståelse af billedbehandlings og fremkaldeprocessen på de digitale platforme.

God erfaring med landskabsfotografi og portrætter. Er anerkendt af Adobe som Ekspert i Photoshop.

Photoshop-farvemanipulation-kursus

BitSpot ligger i en del af Holger Petersens tekstilfabrik på Nørrebro:

Holger Petersens virksomhed fremstillede bl.a. bånd, stofknapper og strømpegarn. Produktionen foregik i ét plan. Det var en nyudvikling i forhold til den klassiske engelske fabrik, hvor produktionen foregik på flere etager. Fabrikkens ældste del fra 1883 er tegnet af arkitekten Johan Schrøder. Den består af en væveri bygning med sammenstillede sadeltage og en farveri bygning med shedtag. Arbejderboligerne, som ligger lige over for fabrikken, er opført i 1885 af arkitekt Carl Thonning.

Ejeren forsøgte – med inspiration fra udenlandske socialreformatorer – at gennemføre en fælles husholdning for arbejderne, en såkaldt familistére; efter forbillede fra Robert Owen. I stueetagen var der indrettet en sal, hvor arbejderne kunne samles, og de ugifte kunne spise. Det var her, man holdt fester, og der var også et lille bibliotek. Desuden hørte der køkkenhaver til boligerne. Sidegaden Tagensvej 83-85 har også det uofficielle navn Frikadellely.

frikadellely-sidegade-bitmedia

Navnet knytter sig efter sigende til arbejderne der boede i boligerne. De blev af fabrikkens funktionærer, der boede i naboejendommen, kaldt for ”frikadellerne” – en mindre nedsættende betegnelse, givet på grund af arbejdernes måske mindre fornemme spisevaner.

Anlægget står i dag næsten intakt, idet kun nogle få mindre bygninger er revet ned. Den ældste del af bygningskomplekset, herunder arbejderboligerne, blev fredet i 1990. Fabrikken ophørte med tekstilproduktion i 1966.

Kilder:

www.kulturarv.dk

da.wikipedia.org/wiki/Frikadellely

})(jQuery)