HomeblogGrafikmagasinetPrint på Akryl?

Print på Akryl?

print på akryl

Forleden greb jeg muligheden for at teste et produkt ud fra Saal digital. De kører en kampagne på Facebook hvor du kan få et gavekort til at teste nogle af deres produkter med. Jeg gik efter noget der er sjovere end en fotobog. Vægbilleder.

Men ikke bare et hvilket som helst. Et i akryl! Det skulle lige prøves af. Det er nemt at vælge variant og levere billede samt bestille i deres interface.

Der gik et par dage og billedet dukkede op i en solid pakke. Det er jo vigtigt når det er en tyk plade der skal frem uden skader. Billedet er 30x30cm med en pladetykkelse på 10mm.

print på akrylUdtrykket som jeg håbede på var at få et billede som man ser når det er klæbet op på skumpap, men med en ny dybde idet billedet nu er i baggrunden af rammen fremfor forgrunden.

print på akrylDet ser fantastisk ud synes jeg. Men personligt er jeg aldrig fan af refleksioner. Det havde jeg ikke lige tænkt over. Det er en akrylplade og den skinner.

Pga min egen holding til refleksioner vil jeg ikke lave flere billeder på akryl. Men jeg opdagede, at de også tilbyder print af panoramaer! Det er faktisk svært at finde nogle steder, der kan det i fotokvalitet og i større format.

Det er nok sådan noget jeg vil gå efter i fremtiden.

 

FOLLOW US ON:
Wacom Intuos tegnepl
De 2 bedste nyheder

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert

})(jQuery)