HomePhotoshop Kurser
Photoshop-Basis-Kursus-Kurser

Photoshop Basis

Lær de kritiske og bedste måder at behandle et billede på – uden at smadre dine pixels. Her lærer du hvordan man korrekt ser på et billede og derefter redigerer det.

Se mere her
Retouch som en pro

Photoshop Fashion Retouch

Bliv solbrændt uden at ligne en grillkylling. Få jævn hud uden pletter og rediger kilo uden badevægt. Lær de onde metoder for retouch, ensartet hud og teksturer.

Se mere her
Dit Behov i Photoshop

Lav dit eget Kursus i Photoshop

Her sætter jeg et program sammen,der passer perfekt til det du vil lære. Jeg sørger for indholdet og du skal kun beskrive, hvad du vil kunne. Det perfekte kursus i billedbehandling!

Se mere her
Photoshop-fritskrabning-kursus

Photoshop Fritlæg som en Pro

Der er smarte og hurtige måder at fritte på – og så er der de metoder, der stadigvæk trækker tænder ud. Her lærer du alle metoderne, så ingen motiver kan undgå at blive fritlagt på perfekt vis. Se eksempler og mere om kurset her:

Se mere her
Kursus eksempler på Photoshop Lightroom

Photoshop Lightroom

Få gang i RAW. Få bedre styr på arbejdsgangen og den smarte digitale fremkaldeproces. Udnyt de mange muligheder for forskellige fremkaldelser af samme motiv. Lær hvordan du genbruger og udvikler nye stilarter, mens du holder styr på dit værdifulde billedarkiv. Og ikke mindst hvordan du bedst muligt fremkalder flokke af billeder på en gang – samt laver ændringer, nye fortolkninger – og slutteligt sender det til kunden. Det handler om workflow!

Se mere her
Photoshop-composite-kursus

Photoshop Composite

Få mere flødeskum på lagpanelet, og kom dybere ind i alle de vilde funktioner, der gemmer sig rundt omkring. Du lærer gode genveje og får fantastiske tips til dit workflow med dette kursus.. Lær hvordan du på spektakulær måde kan kreere vilde billedkollager der kan illustrere alt muligt mellem himmel og jord. Du kommer til at arbejde med masser af lag og masser af teknikker, der sammensmelter dine lag så alt ser naturligt ud – det er billeder på den helt skæve måde!

Se mere her
Bliv kreativ i Photoshop

Kreativ i Photoshop

Er du vild med at skabe? Tegne? Finde nye måder at dekorere på eller designer videre på et foto? så er dette kursus lige for dig. Vi går helt i bund med pensler, børster og alle de andre kreative muligheder der ligger og venter på dig!

Se mere her

Find dit Photoshop kursus

Hos BitSpot kan du få vejledning til netop hvilket kursus, der passer dine behov bedst. Der er også det svært populære behovsorienterede kursus, der virkelig kommer i dybden med det du gerne vil kunne. I dit tempo. Ydermere får du inspiration til smarte arbejdsgange og masser af visuelle tips til meget bedre billeder. Det er jo netop det billedbehandling handler om i sin kerne – at lave flottere billeder og virkelighedstro billedmanipulationer.

Tilpassede kurser

Her vælger du mellem mange unikke kurser. Et basis kursus giver dig de helt rigtige rammer til at lære programmet korrekt. Alle de andre kurser er specialiteter, der vil gøre dig endnu bedre til fx fritlægninger eller kreative kollager. Eller måske skal du være specialist til at kunne kreere mange forskellige billedstilarter til mange forskellige kunder. Mulighederne er mange. Det er helt vildt godt.

Photoshop 3 timer kursus

Til dig, der elsker at lære fantastiske Photoshop i små bidder uden at spilde arbejdstiden. Klik på billedet for at se alle 3 timers kurser i Photoshop.

Gennem historien har der altid været fokus på hvordan man forbedrer eller ændrer i et fotografi. Her et link til historien om foto manipulation og hvordan den bruges hele tiden i hverdagen. Ja, faktisk blev der manipuleret allerede i starten af fotografiet barndom. Det er en lyst og et behov der ikke vil forsvinde.