Photoshop Composite

Photoshop-composite-kursus

Lær at sætte billeder sammen til nye universer

Blev designer af billedcollager og udnyt alle de kreative muligheder der ligger skjult i Photoshop. Du lærer at fjerne ex-kærester fra billeder og eventuelt sætte de kommende ind. Også selv om de ikke ved det endnu. Fremtiden kan bygges. Du kommer til at bygge univeser hvor alt kan ske. Du kommer også til at sprøde de små hurtige af der passer til de flygtige medier hvor kvaliteten bliver smidt på komprimi. For de hurtige mash-ups. Den kreative frihed skal ikke afgrænses men udbygges.

En god kollage skal indeholde karma og stil eller humor. Du lærer at tone kanter og objekter ind efter hinanden og sætte dem sammen så udtrykket bliver ægte i dine billedmanipulationer. Med billedmanipulation lærer du at lave de utrolige ting du gerne vil, og er svære at imitere for andre. Du lærer at bygge fede pensler til autentiske maleriske effekter og malerstrøg. Du lærer at udnytte den kreative motor der ligger skjult i Photoshops iskolde kerne.

popular household pet

På Photoshop kurset lærer du at bruge de professionelle metoder der er 100% korrekturvenlige. Du kommer til at boltre dig i vilde metoder til at udvælge eksempelvis svært morgenhår, fritlægge det og placere det i et farve og kontrastoptimeret miljø. Det hele indkapsles i en toning der giver sammenhængskraft i din korrekturvenlige billedmanipulation. Du lærer om de bedste værktøjer og får en bredde i programmet der gør dig i stand til at løse tidskrævende kollager. Når et værktøj fejler, ved du med sikkerhed hvilke andre parallellfunktioner der er værd at prøve. Du kommer til at forstå hvordan Photoshop tænker og dermed kan du udnytte det helt i bund.

 • Du styrer stilarter; alt fra Andy Warhol til grafisk stil til malerier eller hvilken som helst stil, du vil udforske.
 • Du bliver en mester med penselværktøjer. Her ligger en skattekiste med uanede muligheder.
 • Få personlig stil med i dine kollager. Lær teknikker, der giver dit arbejde dit personlige udtryk.
 • Du lærer eksempelvis at imitere afrevne kanter, naturlige ridser, lave fantastiske komboer med naturligt foto indsat i fantasifulde miljøer.
 • Smart Objects bliver afmystificeret helt i bund.
 • Du lærer om logisk non-destruktiv opbygning af Photoshops geniale lagpanel.
 • Du lærer at mestre masker i flere afskygninger, så du kan afgrænse objekter der eksempelvis skal skifte farve eller kontrast, på udvalgte sekvenser i billedet.
 • Du får helt styr på hvilke værktøjer, der kan lave de bedste fritlægninger afhængigt af billedindholdet. Du får ”øje” for teknikken.
 • Du lærer at reducere rynker, fjerne pletter og sætte hudtoner på den lækre måde. Du lærer at redigere elementer til billeder, eksempelvis flere eller færre mennesker i en situation.
 • Du lærer at få autencitet ind i billedmanipulationen, så dit arbejde fremstår professionelt og sandsynligt.
 • Du får styr på, hvordan man retter skæve og krumme linier op i et motiv – typisk på billeder af bygninger. Og hvordan du kan beskære uden at slette.
 • Byg en ekstra etage på en bygning – og fjern eller sæt vinduer på.

Vær klar til at blive udfordret og kom helt i bund med Photoshop. På to intensive Photoshopdage får du udviklet helt nye metoder der passer til din stil.

Der er løbende opgaver, der understøtter de funktioner du lærer. Du får alle billeder med hjem så du kan gentage succesen. Du får en USB hvor du kan gemme dine øvelser og hvor alt kursusmaterialet ligger. Du får løbende staldtips der tilpasses dit niveau – fokus er dit behov og hvad du vil mestre. Og du får masser af inspiration.

Fotograf-Benny-Thaibert-Bitmedia-15

Support & info

Der er 12 måneders support.

Kurser varer 1-3 arbejdsdage.

Fra 9:00 til 15:00+

Det er inklusiv frokost.

Du får undervisningsmateriale på USB.

Der er Mac eller PC til rådighed.

Du må gerne tage din egen laptop med.

Dato: Når du kan. Vi aftaler det ved booking.

Pris ved 1 person: 4.950 ex moms pr. dag

Pris ved Team kursus: 8.000 ex moms pr. dag uanset antal deltagere.

Niveau

Du kan arbejde med lag og fritlægge.

Book Photoshop Kursus her
Billed A+B
frittertest
bitspot-photoshop-kursus
FOLLOW US ON:
Photoshop Fashion Re
Kursus i Photoshop L

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert