HomeblogAlt om PhotoshopPartiel forstørrelse inde i et billede

Partiel forstørrelse inde i et billede

Partiel-Zoom-Photoshop-CC

Har du nogle billeder der har spændende elementer helt ude i horisonten? Så kan du gøre dem mere spændende ved netop at forstørre en del af billedet – inde i billedet. Det giver sådan en herlig paparazzi effekt når en del at billedet har fået zoom. Du får også et par tips til at kunne justere lag i forhold til hinanden samt dekorationskanter der gør alting mere … lækkert. Og det er jo mange gange det der gør forskellen for om du gider se mere et et splitsekund på et billede. 

Forstørre en del af et billede inde i et billede

I videoen viser jeg også et par teknikker i den nye Photoshop med streger og hver fantastisk nemt det er blevet at lave noget der ser godt ud.

Partiel-Zoom-Photoshop-CC

PS: Det er ikke David Hasselhof på billedet. Det er taget tæt ved Marstrand i Sverige med en Canon Telezoom objektiv (70-300mm) på maksimum 300mm på et fullframe kamera (Canon mk3).

FOLLOW US ON:
Tegn en urskive i Il
Tilt-Shift i Photosh

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert