HomeblogAlt om IllustratorPakker i Illustrator

Pakker i Illustrator

package-illustrator-bitspot-kursus-2

Kendere af InDesign har altid kunne pakke en fil sammen hvor alle skrifter og lænkede elementer bliver kopieret ind i en seperat folder. Det er en rigtig god metode til distribution af originalfiler. Men jeg bruger mest InDesign’s pakkefunktion til arkivet; så er jeg helt sikker på at alle ingredienser stadigvæk findes i jobbet!

Det er en funktion jeg altid har savnet i Adobe Illustrator. Med emballagedesign hvor der er flere elementer der blander sig bl.a. foto er det ikke lutter lagkage at få samlet et job sammen til arkiv. Men Adobe har netop idag kommet med en supercool opdatering til Illustrator. Nu er det endelig muligt at lave pakker i Illustrator! Julen er startet.

Pakke funktionen ligger under “file” og:

package-illustrator-bitspot-kursus-2

Der er supergode muligheder for at lave en solid pakke med netop de elementer du ønsker:

package-illustrator-bitspot-kursus

FOLLOW US ON:
Bibliotekter i Illus

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert