Lav dit eget InDesign Kursus

InDesign-Emnekursus-bitspot-kurser

Det lærer med et emne baseret kursus:

Har du et anderledes InDesign behov? Er du lige startet på en arbejdsplads og skal i gang med mange nye opgaver? Er du selvlært og skal videre i en speciel retning? Der er ikke nogle kurser, der lige rummer det, du mangler? Så skal du bare sy dit eget kursus sammen. Det koster ikke ekstra, og du får det indhold, som netop du skal bruge – uden at spilde din kostbare arbejdstid. Kurset tilbydes som solokursus, hvor du har underviseren helt for dig selv.

I fællesskab definerer vi dit behov versus budget og forventet kunnen. Det tager 5-20 minutter over telefonen. Og så er dit kursus klar! Enten med solokursus eller som et lille eksklusivt koncentreret firmakursus, hvis I er flere, der skal lære det samme.

Support & info

Der er 12 måneders support.

Kurser varer 1-3 arbejdsdage.

Fra 9:00 til 15:00+

Det er inklusiv frokost.

Du får undervisningsmateriale på USB.

Der er Mac eller PC til rådighed.

Du må gerne tage din egen laptop med.

Dato: Når du kan. Vi aftaler det ved booking.

Pris ved 1 person: 4.950 ex moms pr. dag

Pris ved Team kursus: 8.000 ex moms pr. dag uanset antal deltagere.

Niveau

Alt fra begynder til hyper professionel.

Book InDesign Kursus her
FOLLOW US ON:
InDesign Kommunikati
Kreativ i Photoshop

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert