Lav dit eget Illustrator Kursus

Emne kursus i Illustrator

Emne baseret kursus har fokus på dit konkrete behov

Har du et anderledes Illustrator behov? Er du lige startet på en arbejdsplads og skal i gang med mange nye opgaver? Er du selvlært og skal videre i en speciel retning? Der er ikke nogle kurser der lige rummer det du mangler? Så skal du da bare sy dit eget kursus sammen. Det koster ikke ekstra, og du får det indhold som netop du skal bruge – uden at spilde din kostbare arbejdstid.

Det kan være, du har brug for at designe avancerede mønstre eller lave tekniske kort eller skal mere ind i programmet for at frigøre kreativitet – alt sammen noget, der ikke lige kan smedes ind i standardkurser. Men med et emne baseret kursus er der 100% fokus på dit behov.

I fællesskab definerer vi dit behov versus budget og forventet kunnen. Det tager 5-20 minutter over telefonen. Og så er dit kursus klar! Enten med solo-undervisning eller som et lille eksklusivt koncentreret firmakursus, hvis I er flere der skal lære det samme.

Support & info

Der er 12 måneders support.

Kurser varer 1-3 arbejdsdage.

Fra 9:00 til 15:00+

Det er inklusiv frokost.

Du får undervisningsmateriale på USB.

Der er Mac eller PC til rådighed.

Du må gerne tage din egen laptop med.

Dato: Når du kan. Vi aftaler det ved booking.

Pris ved 1 person: 4.950 ex moms pr. dag

Pris ved Team kursus: 8.000 ex moms pr. dag uanset antal deltagere.

Niveau

Alt fra begynder til hyper professionel.

Book Illustrator Kursus her
FOLLOW US ON:
Publish Online PDF?
Illustrator Basis Ku

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert