HomeblogAlt om InDesignJuster nemt dine objekter i InDesign

Juster nemt dine objekter i InDesign

align-indesign-10

En lille overset perle i InDesign er muligheden for at justere ind efter et andet objekt. Normalt vil objekterne flytte sig efter hinanden. Men det er muligt at gøre netop det objekt der IKKE skal flytte sig statisk – og dermed er de DE ANDRE der skal flytte r_ _ _ _. Den nemme vej til at gøre dette direkte ude i dokumentvinduet er simpelthen at klikke sig frem (hvilket nok ikke kommer som en aha oplevelse).

align-indesign-8

Marker de objekter der skal justeres i forhold til hinanden.

 

align-indesign-9

Klik en EKSTRA gang på det objekt der skal være statisk.

align-indesign-10

Klik derefter på den type justering du vil anvende i InDesign. Enten fra justeringspanelet eller fra kontrolbaren. Ved at klikke den ekstra gang på på det objekt der skal være statisk sætter InDesign automatisk juster funktionen til “Align to Key Objekt”

FOLLOW US ON:
Gode s/h billeder ko
Runde hjørner på r

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert