HomeInDesign Kurser
Kursis i InDesign med alle basisfunktioner

InDesign Basis

Her lærer du alle de vitale grundlæggende funktioner, så du kommer bedst fra start. Du får de rigtige arbejdsgange til layout og typografi. Du kan efter kurset levere trykfiler. Du lærer at håndtere tekst og billeder fra mange forskellige kilder. Læs mere om basis kurset her:

Se mere her
Marketing i InDesign

InDesign Kommunikationsmedarbejder

Arbejder du med Informationsmateriale og call-to-action tricks? Så er dette kursus lige dig. Få tips til layout og gode idéer til dit materiale på dette kursus.

Se mere her
InDesign-Emnekursus-bitspot-kurser

Lav dit eget InDesign Kursus

Du kan noget i forvejen og vil gerne opgraderes. Eller have en præcist fokus på de funktioner der netop er vigtige for dig. Uden at du spilder kursustiden på noget du slet ikke har brug for. Her får du sat et grundigt kursus sammen der sikrer at du kan det som kurset lover 🙂

Se mere her
InDesign Designuddannelse

InDesign Designer

Få en større værktøjskasse. Så du hurtigere kan gennemføre dine gode ideer. Og få 100% styr på typografien i den digitale verden. Verden bliver større sammen med dine kreative muligheder. Og sit satsbillede bliver bare lækkert.

Se mere her
Lær hvordan du laver eBooks i InDesign

Ebooks er animerede!

De digitale bøger er kommet for at blive. Med det nye ePub 3.0 format er det muligt have et fast layout. Og det er muligt at have video og animationer med. Genialt til fremtidens fagbøger.

Se mere her
Udgive en bog med indesign

Forfatter & InDesign

Du er ved eller skriver på en bog og den skal da sættes flot og professionelt op. Lær det selv med dette kursus hvor du får sat en skabelon op der rummer de elementer du skal bruge i dit bogprojekt. Læs mere om dette specialiserede kursus her:

Se mere her

Find dit kursus her

Du er altid velkommen til at emaile eller ringe for at få hjælp til at finde det kursus i InDesign, der passer dine behov og fremtidige arbejdsopgaver. Det er helt uden ekstra omkostninger. BitSpot leverer kurser, der inspirerer og giver dig flere muligheder i hverdagen.

Behovsdrevne kurser

Her kan du vælge mellem adskillige kurser i den voldsomt populære layout app. Et basis kursus giver dig netop den korrekte rammeviden for nemt og ubesværet arbejde. Er du en rutineret indesigner, kan du forbedre dig med et kursus, der netop indeholder det, du har brug for. Det er emnekurserne – og dem er der rigtig mange, der er glade for. For så spilder du ikke din tid med irrelevante funktioner, der stjæler din opmærksomhed på det, som faktisk er utrolig relevant for det, du laver.

Et kursus hos BitSpot giver dig værktøjer og evner til at kunne producere og designe allerede fra første dag efter kurset.

3 timer kursus indesign

Til dig, der elsker at lære InDesign i småbidder uden at spilde arbejdstiden. Her har du en helt igennem fantastisk mulighed for, at lære om netop det emne, der er vigtigt for dig. Klik på billedet for at hente alle 3 timers kurser i InDesign.

InDesign er en App der har fundament i grafisk opsætning af sider. Også kaldet layout. Eller senere DTP som står for Desk Top Publishing. Det begreb dukkede op da computeren overtog designprocessen.