HomeblogAlt om IllustratorTegn en urskive i Illustrator

Tegn en urskive i Illustrator

rotation i illustrator

Her en lille video der lige ryster posen med Illustrator rotation, så du ser hvordan du nemmest muligt roterer et objekt om en akse. Og hvordan du tegner funky visere og gør selve urskiven lidt mere levende. Det er nogle ret basale tricks der er vigtige at kunne hvis du vil igang med at mestre Illustrator. Det er et ret stort og rimelig kompliceret program at høvle rundt i.

Hvad du også kommer til at vide i Illustrator

Jeg viser hvordan du roterer samtidig med at du kopierer. Udover det får du et par tricks til at finde de helt rigtige rotationsvinkler – det er faktisk ret smart lille trick. Illustrator har en indbygget lommeregner! Viserne bliver i dette tilfælde designer med en ret fræk teknik med streger.

rotation i illustrator

Og ikke mindst hvordan du får selve urskiven væsentlig mere interessant end bare en flad lys flade. Med andre ord, hvordan du tackler et farveforløb ovenpå en fill colour. Det hele uden at tegne flere ellipser, men hvor du faktisk holder dig rent til så få objekter som muligt. Magien er at arbejde konsekvent ud fra Appearance panelet. Det får du vist. Dermed er det også nemmere end nogensinde at sætte effekter på din grafik.

Rigtig god fornøjelse med illustrator rotation. Teknikkerne der er demonstreret er noget der er også er med i Illustrator kursus programmet. Så vil du lære mere og blive endnu bedre til at mestre de mange fede teknikker så ved du hvor du skal henvende dig 😉

FOLLOW US ON:
Kreer et coverbilled
Partiel forstørrels

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert

})(jQuery)