HomeIllustrator Kurser
Lær alt det grundlæggende i illustrator

Illustrator Basis Kursus

Her lærer du hvordan du håndterer den komplekse brugerflade. Så du kan tegne med geometriske former og kreere nyhedsgrafik og mindre illustrationer eller logoer. Du kan allerede dagen efter kurset designe flotte grafikker. Også selvom du ikke kan tegne. Vi bruger almindelig geometri til at skabe nye figurer og designelementer.

Se mere her
Emne kursus i Illustrator

Lav dit eget Illustrator Kursus

Måske kan du lidt i forvejen og vil videre derfra. Du fortæller hvad du kan og hvad du har brug for. Jeg skaber et kursusindhold, der giver dig de fornødne evner så du er videre. Det er her du virkelig ikke spilder tiden på cirkus tricks.

Se mere her
Tekstil-design-illustrator-kursus

Tekstil og Fashion i Illustrator

Hvordan laver du lige den der lynlås, der skal genbruges? Hvordan laver du knapper, mønstre og border på den bedste måde? Og hvordan er det lige du tegner looks?

Se mere her
Illustrationer lavet i hånden med Illustrator

Illustrator Tegner

Kombinere du programmet med en tegneplade kommer der væsentlig flere muligheder frem. Her lærer du at bygge dine værktøjer sammen med din stil. Og være ultimativ kreativ.

Se mere her
Infografik med kort

Infografik og kort i Illustrator

Hvordan kan et kort rentegnes? Hvordan kan symboler sættes op og genbruges – og redigeres? Her lærer du at skabe kort og illustrationer af områder. Du får indblik og inspiration til infografik og korttegning. Du får en solid og omfattende indføring i Illustrators univers. Du kommer til at prøve masser af tricks af.

Se mere her
Illustrator for den travle designer

Illustrator Designer Kursus

Gå dybere ind i de forskellige værktøjer og find ud at hvordan spændende kombinationer kan skabe lækre designs. Lær nye metoder og værktøjer. For dig der vil videre med Illustrator. Der er bare altid noget nyt der kan bruges!

Se mere her

Målrettet kursus i Illustrator

Kom trygt og kreativt igang med dette populære vektor tegneprogam. Lær tekniske tricks med kreative indspark, hvor du får styr på almindelig geometri. Det gør det muligt at designe uden at være den store tegner.

Er du allerede god med kurverne, kan du lære hvordan du udnytter de ret avancerede pensler. De kan især sammen med en tegneplade, give dig en helt vild god personlig streg. Eller bare gøre dit design væsentligt mere unikt. Illustrator er et svært program at kaste sig ud i. Men helt fantastisk at arbejde med når først man er blevet introduceret rigtigt.

Hos BitSpot får du forståelsen for hvordan sagerne virker og hvornår man bruger dem. For slet ikke at tale om hvilke værktøjer, der kan bidrage positivt, i den stil du eftersøger. Mulighederne er mange. Heldigvis!

Illustrator 3 timer kursus

Til dig, der elsker at lære magiske Illustrator i mindre bidder uden at spilde arbejdstiden. Klik på billedet for at se alle 3 timers kurser i Illustrator.

Appen er baseret teknisk på vektor kurver. Faktisk er det bezier kurver der er kernen helt inde i kodekernen. Det er ret matematisk. Og sådan virker det heldigvis ikke i praksis. Men ved man hvor mange grader der er i en helt almindelig cirkel bliver alting meget sjovere at arbejde med. Så man slipper for papir og kurve linialer også kendt som “french curves“.

})(jQuery)