HomeblogGrafikmagasinetHvilket sprog vil du have i Creative Cloud?

Hvilket sprog vil du have i Creative Cloud?

Creative Cloud

Med Creative Cloud er det muligt at hente dine Apps i alle de sprog de findes i. Så du kan principielt hente Photoshop ned på Arabisk og InDesign på Tysk. Eller du kan have både en dansk og engelsksproget version. Vælger du engelsksproget Apps skal du huske at vælge International English. Ellers får du ikke det danske genvejssæt med. Og det er ikke godt.

Sådan sætter du sprog i Creative Cloud på PC

Creative-cloud-pc

Klik på Creative Cloud ikonet i din processlinie (eller led efter det i programmenuen)

Creative-cloud-pc-2

Klik på tandhjulet i hjørnet.

Creative-cloud-pc-3

Vælg App language.

PS: Har du allerede installeret “forkerte” sprogversioner er det en rigtig god idé at afinstallere dem først.

Sådan sætter du sprog i Creative Cloud på MAC

Find Creative Cloud ikonet i processlinien i toppen, klik og gå efter “tandhjulet”. Vælg “preferences” eller “indstillinger”.

creative-cloud-sprog-mac

Derefter vælger du Apps og definerer det ønskede sprog.

creative-cloud-sprog-mac2

Ønsker du at have flere sprogversioner af den ene eller anden årsag kan du oprette forskellige programmapper med de respektive sprog. Dermed er der en pæn chance for at du selv kan vælge sprog. Photoshop er den App der nok er bedst integreret med denne løsning. Du kan i “preferences” eller “indstillinger” vælge direkte vælge de sprog du har installeret”! Det burde Adobe også gøre med alle de andre Apps. Måske det kommer.

creative-cloud-photoshop-sprog

I Photoshop kan du skifte sprog som besat i indstillingsmenuen. Så staves farve “color” kan du korrigere det til “colour”. Stiff upper lip britisk tager man ikke helt skade af 😉

FOLLOW US ON:
Spændt op til CS el
Indsæt vandmærke p

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert