HomeblogGrafikmagasinetHusk at klikke mindre!

Husk at klikke mindre!

Du har helt sikkert set denne plakat før. Den findes i et utal af populære varianter med “tag det roligt og kome videre” skriften. Det var oprindeligt en plakat anvendt i 2. verdenskrig som motivation til befolkningen i England. Om ikke at gå i panik og holde hovedet koldt.

keep-calm-and-dont-clickDen eksploderede i popularitet da en boghandel relancerede den. Og siden er alle mulige mere eller mindre sjove varianter dukket op.

Ja det er bare en venlig påmindelse om at du måske kunne klikke noget mindre og nå det samme. Mange gange oplever jeg at kursister klikker voldsomt meget uden at få noget action for indsatsen. Adobe Apps har mange genveje og mange forskellige ikonvisninger af cursoren. Som alle i virkeligheden viser dig hvad der sker når du netop klikker her fremfor der.

Du kan frit downloade plakaten, der er sat i op i A4 med bred hvid kant, så du ikke kommer i karambolage og beskidt infight med printermonsteret.

FOLLOW US ON:
Den smarte forbindel
Dont waste clicks!

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert