HomeblogAlt om InDesignHar du synkroniseret InDesign CC?

Har du synkroniseret InDesign CC?

indesign-cc-syns-settings-kursus-01

DETTE ER PT NEDLAGT I CREATIVE CLOUD AF ADOBE.

Med hele det nye Creative Cloud halløj er der kommet flere forskellige muligheder. En af de klart bedre er, at du kan synkronisere dine InDesign indstillinger, så du kan hente dem ned fra skyen igen hvis du fx skifter maskine, får den stjålet eller der bare er noget der er fucked up så du skal starte forfra. Det er bestemt ikke alt der kan synkroniseres. Og det sker ikke automatisk for dig!

Hvad kan du synkronisere i InDesign CC?

Pænt meget og ganske vigtigt dit/dine workspaces, PDF presets og hvis du har bygget lidt om på dit genvejssæt og menuer er det også med samt dine glyffer!

Ikke så ringe endda. Du kan se din synkroniseringsoversigt i dine preferences (CTRL+K eller Cmd+K)

indesign-cc-syns-settings-kursus-04

Hvordan synkroniserer jeg InDesign CC?

Meget nemt. Faktisk kan du gøre det via menuen “edit” og så ramme:

indesign-cc-syns-settings-kursus-03

Eller du kan bruge det lille listige mekanikerikon nede i venstre hjørne:

indesign-cc-syns-settings-kursus-01

indesign-cc-syns-settings-kursus-02

Det skal du iøvrigt gøre hvis du har “ask my preference” slået til. Eller bliver synkroniseringen ikke gennemført klart.

Husk at det er en manuel proces så hvis du vil gemme dine indstillinger i skyen, så gør det nu – og hver gang du har en ændring til dit workspace eller PDF presets eller …

FOLLOW US ON:
Sådan fritter du en
Blev det for mørkt

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert