HomeblogAlt om PhotoshopGratis PDF med de smarte genveje til Photoshop

Gratis PDF med de smarte genveje til Photoshop

Der er nye genveje og gratis genvejsark som ligger på dette link her.

Scrubby sliders og smarte genveje i Photoshop CC

 

Der er masser af supergode genveje i Photoshop. Det er nok det program der er pakket hårdest sammen med genveje – også med flere photoshop genveje til samme funktion. Fx er der 4 genveje til at lave et nyt tomt lag med. Du kan klikke på nyt lag ikonet i lagpaletten. Du kan taste CTRL+SHIFT+N (mac: Cmd+SHIFT+N). Du kan gå i menu>layer>new layer. Du kan gå i layerpanelets menu og hente new layer. Men andre ord er der mange ruter i Photoshop som alle kommer i mål.

Det handler i virkeligheden ikke om at lære samtlige genveje i Photoshop. Det drejer sig om at finde den rute som passer til din måde at arbejde på. Det er det som programmet understøtter. Jeg har samlet en lille oversigt for de genveje som jeg bruger mest. Det kan inspirere dig til at finde din vej og måske ligger der også et par tricks du kan bruge i oversigten. Der er lidt over 50 genveje nævnt.

genvejsoversigt-photoshop-mac

Download gratis Photoshop til Mac genvejsark her

genvejsoversigt-photoshop-windows

Download gratis Photoshop til Win Genveje her

FOLLOW US ON:
Runde hjørner på r
Photoshop på Kaffe

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert