HomeblogAlt om InDesignGratis PDF med de smarte genveje i InDesign

Gratis PDF med de smarte genveje i InDesign

genveje-indesign-mac

Der er kommet frisk version fra den gamle oversigt:

Kender du hotzones & andre InDesign CC Genveje?

I InDesign står de fleste genveje rundt omkring i menuerne. Men der er også en del der er gemt af vejen i selve hjælpefilen. Uanset hvad så er det ret nemt at finde genvejsoversigter i InDesign rundt omkring – og skal det være vildt kan du printe en fil ud med samtlige genveje direkte fra InDesign. Alle genveje får du som en liste ved at gå i menu: file>keyboard shortcuts og klik på knappen “show set”.

Men hvad skal du egentlig med tusindvis af genveje der myldrer frem i en liste? Eller alenlange tabeloversigter som folk har hamret ud direkte fra hjælpefilen? Næh, hvad med at kigge andre over skulderen og lure på hvilke genveje de finder interessante at bruge i det daglige InDesign arbejde. Her kommer mine personlige favoritter der ofte rammes en del gange i løbet af en rigtig arbejdsuge:

Genveje er ikke kun tastatur driblerier. I InDesign er der også hotzones som henter indstillinger frem. Få min gratis guide til smarte InDesign genveje og bliv produktiv på designermåden 🙂

Gratis PDF: InDesign genvejsfavoritter på Mac

Download Benny Thaibert’s gratis favorit genvejsoversigt til InDesign for Mac*

Gratis PDF: InDesign genvejsfavoritter på Windows

Download Benny Thaibert’s gratis favorit genvejsoversigt til InDesign for PC*

*(jeg bruger begge platforme, arbejdsmaskinen på bureauet er en PC og skal der laves noget derhjemme eller ude i byen bliver det på en bærbar Mac (og ja – der er forskel))

FOLLOW US ON:
Sådan styrer du pen

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert