HomeblogAlt om PhotoshopGratis genvejsoversigt til Photoshop Camera Raw

Gratis genvejsoversigt til Photoshop Camera Raw

ShortCuts-RAW-Photoshop-BitSpot

Der er et område i Photoshop hvor man ikke bare lige kan ændre på genvejene eller lige umiddelbart finde frem til dem. I Photoshop Camera RAW er de ret så skjulte. Men de ligger alle publiceret i hjælpefilen. Men for lige at få en nemt oversigt hvor du endnu nemmere kan skelne mellem de forskellige funktioner, har jeg kompileret listen til en lille fræk PDF lige til at guffe gennem printeren. Og siden du enten arbejder på Win eller Mac har jeg splittet listen op til netop henholdsvis Mac eller Win. Der er jo ingen grund til at blive forurente med en spalte ubrugelige genveje!

ShortCuts-RAW-Photoshop-BitSpotCamera RAW modulet åbnes automatisk når du fotograferer i RAW formaterne. Du kan også bruge Bridge. Dobbeltklikker du på et RAW billede åbner Camera RAW fremkalderen – uden at åbne selve Photoshop. Iøvrigt er det 100% samme fremkaldemotor der sidder i Photoshop og i den væsentligt mindre Photoshop Lightroom.

ShortCuts-RAW-Photoshop-BitSpot-MAC

ShortCuts-RAW-Photoshop-BitSpot-PC

FOLLOW US ON:
Sådan styrer du pen
Facebook skabelon ti

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert