HomeblogAlt om InDesignFacebook skabelon til InDesign

Facebook skabelon til InDesign

facebook cover

Måske sidder I og tæver løs med løst og fast på den elskede og hadede Facebook? Men hvordan er det lige nemmest at arbejde med et ordentligt cover billede? Og hvor ligger selve profilbilledet i forhold til det? Her kommer en lille InDesign service meddelse til alle jer der selv vil styre coverbilledet. Jeg har lige sat en InDesign Skabelon fil sammen, der har den helt rigtige størrelse for facebook coverbilledet. I filen er der en krydskasse der er tom. Det er profilbilledets størrelse placeret det helt rigtige sted. Når du møjsommeligt har beskåret og layoutet dit cover vil det jo være meget godt at vide hvad der bliver gemt. Når cover er færdigt gå i menuen og eksporter den som JPG. Lad være med at sætte noget ind i profilbilledekassen. Den er kun med som markør for placeringen.

indesign facebook cover skabelon

Du kan hente InDesign Skabelonen her: Facebook-Profile-Template Filen er zippet så dit antivirus ikke går i fulstændig selvsving.

På denne måde kan du som arbejder for et firma eller har en facebook fanpage hurtigt sætte et banner op der sparker guld. Uden for megen pixelballade.

facebook cover

 

FOLLOW US ON:
Gratis genvejsoversi
Gode s/h billeder ko

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert