HomeblogAlt om PhotoshopLær hvordan du bruger Content Aware Fill

Lær hvordan du bruger Content Aware Fill

Content-Aware-Fill

Her kommer lige et par tips der er en del af det populære Photoshop Basis kursus. Det handler om at læse billeder og forstå hvordan du med mere et en metode på den samme teknik faktisk kan komme bedre i mål. Denne video ridset lige op på hvordan du bruger Content Aware Fill – både som selektion og som pensel. Det er nemlig 2 typer værktøjer der kan gøre din basis retouch meget nemmere. Content Aware Fill – oversat til Indholdbetinget udfyldning er en automat der grundlæggende set selv analyserer billedet igennem.

Content-Aware-Fill

Derefter sætter den indhold ind på det man har vælgt. Indholdet er skiftes ud tegnes automatisk ind. Det nye er, at automaten har fået meget mere hjerne end før, hvor funktionen regnede som en hund i regnvejr. Dvs du kan slippe af sted med at male ind over linier og automaten rammer rigtigt. Det er ret cool – og det virker de fleste gange. Billedet må ikke være for komplekst. Så ramler automaten. God fornøjelse:

FOLLOW US ON:
Styr på streg og fy

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert