biebersize me!

header-biebersize-me

Fornyligt publicerede Calvin Klein deres nye friske underbuksemodel Justin Bieber. Men der var en backstage lækage. Der røg et foto ud af den eftersigenende ÆGTE vare. Så nu kan internettet more sig over, og analysere hvilke kropsdele Justin Bieber gerne vil/ville forbedre. Og det er faktisk ikke så lidt.

Men Bieber og Calvin Klein har begge benægtet at der er noget der er ændre bagefter. Så den oprindelige kilde, der publicerede billedet, har taget det ned igen eftersom der blev truet med dyre sagsanlæg. Så nogle er meget hurtige til at lukke lækagen. Men ovre på petapixel ligger der stadigvæk et før og efter eksempel som du kan se her.

Men det helt store spørgsmål er jo hvordan man lige bøffer varerne op til plussize? Photoshop er nok det rigtige svar. Men hvor derinde ligger biebersize me! knappen?

Den ligger under Filter>Liquify. Det værktøj der bøffer op hedder Bloat Tool.

nloat-tool-photoshop

Det er jo altid rigtig sjovt at se et live eksempel på hvad skidtet kan gøre. Så herunder viser jeg hvordan jeg har gjort mit iøvrigt ret store ene øre, meget større med bloat tool:

supersize-me

Nu kan du så selv prøve at forstørre en af dine egen kropsdele. Vejen er vist …

biebersize-me-button-photoshop

 

 

FOLLOW US ON:
Lyn navngivning til
Biebersize Me!

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert

})(jQuery)