HomeblogAlt om IllustratorBibliotekter i Illustrator

Bibliotekter i Illustrator

illustrator-kursustip-01

Der er myriader af biblioteker i Illustrator. Og de fleste af dem indeholder faktisk mange gode muligheder mht. farver, pensler eller hengemt clip-art. Men det kan være en ganske strabaserende affære at skulle grave 700 biblioteker frem for at finde ud af hvilke der rykker for dig. Men, men , men det er der da råd for. Når du har åbent et bibliotek kan du bladrvidere til de andre biblioteker i kategorien (fx. brushes, swatches etc) ved lige at lade dine overanstrengte øjeæbler sænke sig mod bunden af panelet. De magiske pile er sjovt nok klikbare og de bladre mellem dine snart så elskelige illustratorbiblioteker.

illustrator-kursustip-02

Bonustip for de vågne:

Finder du et bibliotek du bare gerne vil have åbnet permanent kan du gøre panelet “persistent”. Dermed lukker det ikke ned sammen med programmet men bliver stående i din brugerflade også næste gang du bumler ind i Illustator.

illustrator-kursustip-01

FOLLOW US ON:
Hjørner i InDesign
Pakker i Illustrator

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert