HomeblogAlt om PhotoshopBedre Auto i Photoshop CS6 og CC

Bedre Auto i Photoshop CS6 og CC

Photoshop-auto-kursus-bitspot-b

Når der er mange billeder der skal fikses i Photoshop er det smart med actions og image processor samt diverse auto funktioner. Siden CS6 er der kommet en ny auto-robot i flokken. Normalt er auto i funktionen “Curves” som standard sat til “Enchance per Channel Contrast”. Men siden CS6 er der kommet den nye mulighed med “Enhance Brightness and Contrast” – det er faktisk den nye standardindstilling. Og den er faktisk ret vild til heverdagen!

Så hvad betyder det for et klassisk underbelyst billede?

Dette billede får lige turen:

Photoshop-auto-kursus-bitspot-00

Klassisk Curves med “Enchance per Channel Contrast”

Photoshop-auto-kursus-bitspot-a

Photoshop CC Curves med “Enhance Brightness and Contrast”

Photoshop-auto-kursus-bitspot-b

Der er ganske behageligt at selv de mere grundlæggende funktioner forbedres markant. Bedre temperatur i billedet med et væsentligt mere harmonisk udtryk. Dog kan du ikke længere fikse et farvestik med den nye auto standard. Der var den gamle mere effektiv. Men du bestemmer jo selv hvilken auto indstilling du vil anvende.

FOLLOW US ON:
Mere information i l
Ud og hjem: tekstbok

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert