HomeblogGrafikmagasinetApp kurser ændres

App kurser ændres

bitspot-illustrator-kursus-adobe

I 2015 lavede Adobe en hel del om på deres App muligheder i InDesign. I starten fik man med Creative Cloud mulighed for, at lave enkelt Apps der ver 100% funktionsdygtige og klar til App store på Apple platformen. Det var jo fint.

Men Single App muligheden er nu taget ud af Creative Cloud. Så nu kan du ikke lave en App der kan køre igennem DPS manager og dermed blive klar til distribution.

Nu kræver det en anden licens benævnt Creative Cloud for Enterprise. Prisen er noget man forhandeler om med Adobe. Hvis man vil have Digital Publishing Suite med i pakken.

Eftersom det er de færreste virksomheder i Danmark, der når en skala der kan danse med og har brug for Adobe’s store udrulningspakke, til mobilt indhold, har jeg besluttet at gemme InDesign App kurser væk fra butikshylden, og ind i baglokalet (vi ved jo ikke hvad der sker imorgen).

Så hvad skal man nu hvis spændende indhold skal præsentere via fx en iPad til sælgere og andet?

Ganske enkelt. I mellemtiden har udviklingen af eBøger torpederet lydmuren. Epub 3.0 standarden kan nu holde et layout fast uden at det sejler som i de tidligere formater. Og man kan nu lave mange af de elementer som man før kunne men kun fungerede i Apps. Det er simpelthen slut nu. Ebogen er blevet en moden frugt til at kreere interaktivt kontrolleret indhold.

Det er smart. Så, var dit/jeres behov før at lave små præsentationsmateriale til en iPad er det nu muligt at lave det som en hurtig eBook.

Det er rasende nemt at skyde ebooks ud. Ligeså nemt som at lave en PDF!

FOLLOW US ON:
Adobe lukker softwar
Specialtegn i Photos

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert