HomeKreativ med AdobeGrafikmagasinetAdobe lukker populær tjeneste

Adobe lukker populær tjeneste

2016-01-04_14-17-25

Med november udgaven af alle dine Adobe App,s er det ikke længere muligt at synkronisere indstillinger mellem flere installationer. Dvs har du pakken på en bærbar og en solid megastor workstation, kan du nu ikke længere synkronisere indstillinger.

Vi er tilbage i gamle dage, og det hele skal laves i manuelt gear fremadrettet.

Adobe meddeler ikke, om det er en tjeneste der kommer tilbage i deres bestseller og cashcow Creative Cloud.

2016-01-04_14-17-25

Så når du opgraderer via clouden, er det vigtigt at du siger ok til at indstillinger fra den gamle app bliver migreret.

Ellers står du med de bøvlede fabriksindstillinger.

Sådan gør du det fra Photoshop:

https://helpx.adobe.com/dk/photoshop/kb/preset-migration-photoshop-cc.html

Sådan gør du det fra InDesign:

https://helpx.adobe.com/dk/indesign/using/sync-settings.html

Sådan gør du det fra Illustrator:

https://helpx.adobe.com/dk/illustrator/using/import-export-settings-packages.html

Altså, Adobe, meget har I budt os, men det her kan I altså ikke være bekendt!

Som Yvonne ville have sagt det i Olsen Banden.

FOLLOW US ON:
Sådan frigører du
Se mere i Photoshop'

Designer - Photographer - Adobe TrainerGrafisk TroldmandSpecialist i Photoshop, InDesign og Illustrator. Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor Adobe Experience Expert