DETTE ER PT NEDLAGT I CREATIVE CLOUD AF ADOBE.

Med hele det nye Creative Cloud halløj er der kommet flere forskellige muligheder. En af de klart bedre er, at du kan synkronisere dine InDesign indstillinger, så du kan hente dem ned fra skyen igen hvis du fx skifter maskine, får den stjålet eller der bare er noget der er fucked up så du skal starte forfra. Det er bestemt ikke alt der kan synkroniseres. Og det sker ikke automatisk for dig!